Arama sonuçlarınız

1. L

Kuba Kuba Çita 180-R Gold Kullanıcıları Bilgi Paylaşım

Arkadaşlar böyle bi motor çıkmış kullanan varmı sizce iş yaparmı 3.800 eder mi ? Ybr gibi felan geldi bana ama :silent:
  2. L

R25 ile 500 km Gidilir Mi ?

Arkadaşlar R25 ile 500 km gidilir mi dedim ve yola çıktım :D Antalyadan izmire 5.5 saatte gittim hiç mola vermeden sadece benzinlikte durdum ve Yakıt gerçekten müthiş. Sürekli 130 140 gittim arada gazladım 170 180 ama 3.8 lt yaktı bunlara rağmen ve motor aşırı konforlu geldi bana bilmiyorum eski...
  3. L

250 lik CG ve R6 Kapışırsa ? [ Sonuç Hüsran ]

Youtube da denk geldim komiğime gitti ama cgde yine fena gitmiyo :D
  4. L

Cg Dereceli Eksantirik Dişlisi sorunu !

Merhaba arkadaşlar. Sizlerden bir konuda yardım istiyorum. Motorumu Uzun 200 lük yaptım ve 2mm strong üstü bi dereceli kam taktım orjinal 35-36 ZM 1502 eksantirik dişlisine motoru topladık çok iyi gidiyordu fakat motor devre bindiğinde ani bi ses geldi ve takırdama basladı motoru söktük komple...
  5. L

Debriyaj kaçırma sorunu.

Merhaba arkadaşlar. Motorum Cg 150. Yakın zamanda motorun krank milini ve 150 lik tüm parçalarını değiştirip 200lük yaptırdım. Tabi 200lükle beraberinde getirdiği sıkıntılarlada uğraşmaya başladım.Bunlardan en çözemediğimde debriyaj kaçırma sorunu... Debriyaj kaçırma ne derseniz şöyle açıklama...
  6. L

Rgb Led & Angel Far Aydınlatma

Merhaba arkadaşlar. Belki merak edenler vardır diye bu videoyu paylaşıyorum. Bize destek olmak için tek yapmanız gereken videoda çıkan reklama tıklamak. Hepinize iyi günler arakadaşlar :P:P
  7. L

Kuba Kuba Çita 180-Fc Kullanıcıları İçin Detaylı Tanıtım Ve İnceleme ...

Merhaba Arkadaşlar . Motorun Meraklıları Varsa bu videoyu inceleyebilirler. Amatör bir video oldu elimden geldiğince anlatmaya çalıştım. Sorularınız Olursa Bana Facebook Ve Youtube üzerinden ulaşabilirsiniz arkadaşlar. Zaman Ayırdığınız için teşekkürler. Herkese İyi Günler.. :)[COLOR="Silver"]
  8. L

Cg Motorlarda Karbüratör Hava ve Rölanti Ayarı Nasıl Yapılır

Umarım Açıklayıcı olmustur Arkadaşlar Herkese İyi Günler .. :):):)
  9. L

Cg Alt Sakal - Rüzgarlık Montajı .

Merhabalar arkadaşlar ben Kuba çita 180-fc kullanıcısıyım.İnternetten Cg model Alt sakal dedikleri rüzgarlıktan aldım elime ulaştı içinde 2 tane demir parçası vardı onun dısındaki vidalar felan rüzgarlıgı toplamak için koyulmus sanırsam. Motora alt kartel dısında bağlantı noktası bulamadım acaba...