Arama sonuçlarınız

1. cruiserer

Jinlun JL150-5 2005 model

Marka: Jinlun Model: JL150-5 Cruiser (2005-Haziran) KM: 900 Renk: Kırmızı Fiyat: 2.200YTL Açıklama: Gerçekten çok temiz ve tamamen orjinal, yani gidip yaklaşık bir milyar fazla vereceğiniz sıfırının herşeyiyle aynısı. Rodaj esnasında çok dikkatli kullandım. Bakımları tamam. Ayrıca garaj motoru...
  2. cruiserer

2005 Jinlun JL150-5 [u]

<<Fiyatı düşürdüm arkadaşlar>> Marka: Jinlun Model: JL150-5 Cruiser (2005-Haziran) KM: 900 Renk: Kırmızı Fiyat: 2.200YTL Açıklama: Gerçekten çok temiz ve tamamen orjinal, yani gidip yaklaşık bir milyar fazla vereceğiniz sıfırının herşeyiyle aynısı. Rodaj esnasında çok dikkatli kullandım...
  3. cruiserer

<<Republic of Türkiye>>

Bugün aşağıdaki gibi bir email aldım. Yıllardır sinirimi bozan :jocolor: bir konuda birileri bir girişimde bulunmuş. Takdir ettim :cat: REPUBLIC OF TÜRKİYE Turkey kelimesi Osmanlı imparatorluğunun son zamanlarında ilk defa İngiliz kaynaklarında, biraz da alay ifade ederek kullanılmıştır...
  4. cruiserer

Bekleyin ben de geldim...

Herkese selam arkadaşlar :king:. Ben Ankara'dan katıldım aranıza. Henüz motorize değilim ancak şu aralar hergün rüyamda chopper kullanıyorum. Anlayacağınız virüs banada bulaşmış durumda. Bu durumda burası hastane, müstakbel chopper'ımda antibiyotik oluyor dimi? :cherry: Forumlarda ve gezilerde...