Arama sonuçlarınız

1. E

Göğüs ve Sırt koruma hakkında

DAINESE STRIPES EVO C2 TOBACCO DERİ CEKET model montum var arkadaşlar sırt koruma yeri var ama göğüs koruması icin bir yer bulamadım. Sizce sırt korumasını dainese in kendinikini alıp sadece sırt korumayla mı gezsem yoksa hem sırt koruma hem göğüs koruma olan ürünler var ama ozaman ayrı yeten...
  2. E

R25 abs ne zaman alınmalı ?

Arkadaşlar ehliyetimi aldım.14 aralıkda honda güvenli sürüş 2 eğitimine gideceğim.Daha sonra da r25 abs almayı düşünüyorum ama herkes sıfır fiyatına satıyor bildiğin. 24.500 tl ye şuan 2017 sıfır modeli var sizce alınır mı yoksa daha fazla beklemeli miyim ? (Ocağa kadar felan)
  3. E

Eğitim Tavsiyesi

bugün ehliyeti aldım ama vites düşürmeye felan pek hakim değilim. Hondadan güvenli sürüş 2 yi almayı düşünüyorum 700 tl dyor indirim yaparlar mı ve de değer mi bu ücrete yoksa başka öneriniz var mı ?
  4. E

Başlangıç Motor Önerisi 250cc

Selam dostlar, Bugün direksiyon sınavım vardı ne yazıkki sabah kalkamadım kasımda giricem tekrar 20.000tl bütçe ile sizden 250 cc abs li bir model istiyorum benim belirlediklerimi önem sırasına göre yazıcam alta siz de bu bütceye ne iyi gider bunlardan yazarsanız sevinirim ekipman icin de ayrı...
  5. E

2000tl ye Arai Axces 2 Alınır mı ?

Merhaba Arkadaşlar, Malum arai adını kalitesiyle duyurmuş bir marka. Şuan bir kaç mağazada xs var ucuza 4500 den 1950 ye düştüğünü söylüyorlar. Bugün mağazaya gidip fiyat düşüşünün sebebini sorduğumda, artık üretimi durduruldu bu yüzden ucuz dendi. 2015 üretimi olup 3.5 4 senedir rafta kask bu...
  6. E

Yurtdışı Sitelerinden Ekipman Almalı mıyım ?

Merhabalar bu ay sonunda nasipse alıyorum a2 ehliyetimi dainese set dizmeyi düşünüyorum.Fc moto dan almalı mıyım sizce türkiyeden daha ucuzdu eskiden ama kur artınca sanki aynı fiyata geliyor vede taksitle almayı düşünüyorum yurtdışından alırsak banka faizli taksit yapıyor. Siz ne düşünüyorsunuz...
  7. E

A2+B ehliyeti aynı anda almak ?

Arkadaşlar iki ehliyeti aynı anda alınca ucuza geliyor mu ? Üsküdar’da yaşıyorum önerebileceğimiz kurs var mıdır ?
  8. E

5000₺ Ekipman Tecrübeliler İçeriye !

1-arkadaşlar birinci olarak amerikada dayım oturuyor ordan arkadaşıyla gönderebilir ama sıkıntı olur mu ? 2-5000 tl yeterli bir bütçe mi sizce kaliteli olsun istiyorum aldıklarım herşeyine kadar 3-Kask olarak bell rs2 leri alınır mı yoksa pahalı mı fiyatına göre kaliteli ve göze güzel gelen...
  9. E

15.000TRY Motor Önerisi !

Arkadaşlar motor önerir misiniz? Ben 2017 kasa duke düşünüyorum ama 18-19 larda. bu fiyatta daha iyi bir motor var mıdıra alabilecrğim ? Şimdiden herkese teşekkürler istemediğim motorları da yazıyım. -Honda Cbr250 (artık üretilmediğinden) -YzfR25(2.elinin temiz olmadığını biliyorum.) -Mt25(Abs...
  10. E

İstanbul’da Motorsiklet Sürmek mi ?

Arkadaşlar, İstanbul’da yaşıyorum. 18 yaşındayım. Önümde iki seçenek var: Birincisi A2 + B alıp 15k ya bir motor almak. İkinci seçenek sadece B alıp kendi arabamızı sürmek. Honda crv annem 7 den 2 ye işe gidiyor arabayla. Ayrıca geri kalan parayla iyi bir bilgisayar toplamak. Sizce hangisi dün...
  11. E

mt25mi cb250r mı

arkadaşlar deneyip tecrübe eden arkadaşlardan bilgi almak istiyorum hangisi daha mantıklı sizce? ---------- Mesajlar birleştirildi - 02:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:57 ---------- duke da olabilir 250lik
  12. E

Yazın motora başlayacağım motor önerisi

arkadaşlar 250cc sınıfında bir motor istiyorum mt25 duke 250 ikisi de güzel motorlar ss ve naked model önerirseniz sevinirim motor için bütçe 25.000₺ ben torklu makina istediğim icin duke a daha yakınım ama ikinci el sorun da olabilir tavsiyelerinizi bekliyorum (gis veya honda nın sürücü...
  13. E

Başlangıç için duke 390

merhaba ben haziranda motora başlayacağım eğitimlerimi tamamladıktan sonra kafamda mt25 duke 250 veya r25 gibi motorlar var ama r25 e bi 2 k daha koyduktan sonra 390 lık bir motor almak beni daha uzun götürür diye düşünüyorum sizce ne yapmalıyım ?
  14. E

Enduro Advunture Motor Tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar. Hiç motor tecrübem yok.Ben adventure motor kullanmak istiyorum bütçem en fazla 30.000₺ bmw gs1200 adventure tarzı motorları seviyorum africa twin vb. normalde r25 ile başlayacaktım ama adventure motorlar da gözüme güzel geld tavsiyelerinizi bekliyorum okuyan herkese teşekkürler
  15. E

R25 Almalımıyım ?

arkadaşlar mt25 duke 250 ve r25 arasındayım malum r25 abs 26.200 bu parayı verirsem ilerde gene zarar etmeden 1-2 sene kullanıp cc yükseltebilirim diye düşünüyorum ilk motorum olacak sizce ne yapmalıyım ?
  16. E

tvs apache 310rr vs yzf r25 vs ktm duke 250 vs mt25

arkadaşlar sizce hangisi ? lafı uzatmıyorum herkes biliyor zaten bütün motorları. alacağım motoru yaklaşık 2-3 sene kullanıp satıp cc yükseltmeyi düşünüyorum tvsnin o sıkıntısı var bi yoksa direk alıcam tavsiyelerinizi bekliyorjm
  17. E

Ktm Duke 250 abs Mt25 abs

merhaba arkadaşlar bildiğiniz üzere mt25 2018de abs li modelini tanıttı bende duke250 düşünüyordum ama arkadaşlar mtnin daha iyi oldugunu savunuyor benim gönlüm dukedan yanaydı motobike fuarınada gittim denedim ikiside güzel rahat bildiginiz gibi mt çift silindir daha az titreşimli ama daha cok...

Yeni mesajlar