Arama sonuçlarınız

1. A

Tartışma anında dövmek değil caydırıcılık için toplanacak ekip kurmak..

İki gün önce yaşadığım bir olaydan yola çıkarak aklıma geldi böyle bir fikir. E5 ten dönüşte Küçükyalı kavşağından minibüs caddesine giden yolda(Atatürk caddesi), yaklaşık 20-30 km/saat hız ile giderken yan sokaktan davarın birisi yola bakmadan cart diye yola daldı, çok kısa bir korna ile...
  2. A

11 aylık , 2015 şubatta 2014 model sıfır olarak aldığım beyaz inazuma mı satıyorum..

Sahibinden de 266369959 numaralı ilan. 12.500 yazdım ama yine 2015(bir model eski) sıfır nc750 x alacağım için son fiyat 12.000'e bırakacağım. Sitedeki numara arkadaşımın numarası, Gata Haydarpaşa'da doktorum(İstanbul). İlanımı verip kaldırdığım için tekrar yükleyemedim ve orada yazan Atilla...
  3. A

Anadolu yakasında sol şeritten gitmek...

Belki hukuki hakkımız değil sol şeritten gitmek ama insanların yaşadığı şehir veya ülkelerde ahlaki ve toplumsal bazı kurallar oluşur ki motosikletli olarak bu şeritten gitmemiz de artık alışılagelmiş bir durum. Ancak bunun bizim hakkımız olduğunu düşünmediklerinden midir, yoksa motosikletlilere...
  4. A

Dominos kuryesi arkadaşın dedikleri; doğruysa çok acı..

Bugün pizza siparişim üzerine gelen kuryeci arkadaşla kısa süre muhabbet etme fırsatım oldu. Kaskı olması nedenli biraz şaşırarak(!), tebrik ettim kask taktığı için ama kaskın dominos' a ait olduğunu(reklamları ve amblemleri olan bir kask), koruyuculuğunun sıfır olduğunu, kendi kaskı olmasına...
  5. A

Trafikte araçlardan çok motosikletlerden korkmak..

Bu konu önceden irdelendi mi bilmiyorum ama öyleyse bile tekrar etmek istiyorum. Başta kurye motosikletleri olmak üzere, özellikle duran veya yavaş hareket eden trafikte sağımızdan solumuzdan hiçbir manevramızı hesaba katmadan geçen arkadaşlardan hem çok korkuyorum, hem inanılmaz sinir oluyorum...
  6. A

nitro ballistic kask ve johny brook yazlı mont

arkadaşlar ağustosta aldığım nitro ballistic(320 TL) kaskımı(ufak çizikler dışında herhangi bir sıkıntısı yok) ve Hasanpaşa moto capro'dan 250 TL'ye aldığım johny brook yazlık montumu satmayı düşünüyorum. her ikisine de kefilim, en ufak problemleri yok. kaskı 170-180 TL, montu da 150 TL'ye...
  7. A

mondial 180 z-one mı, tvs apache 150 mi?

arkadaşlar motosiklet camiasına yeni katılacağım ve fazla bir motosiklet bilgim ve tecrübem yok. Bu ikisine benzer tarzda bir motosiklet almayı düşünüyorum; hangisini tavsiye edersiniz? titreşim, servis-yedek parça, arıza sıklığı, yakıt tüketimi ve kullanım konforu açısından hangisi daha iyidir...
  8. A

mondial 180-z one mı, tvs apachi mi?

arkadaşlar motosiklet camiasına yeni katılacağım ve fazla bir motosiklet bilgim ve tecrübem yok. Bu ikisine benzer tarzda bir motosiklet almayı düşünüyorum; hangisini tavsiye edersiniz? titreşim, servis-yedek parça, arıza sıklığı, yakıt tüketimi ve kullanım konforu açısından hangisi daha iyidir...

Yeni mesajlar