Arama sonuçlarınız

1. K

Motor kendi kendine egzos patlatıp Kükreme gibi ses çıkarıyor

Motorda gaz verip saldığımda Kendi kendine çatara patara yapıyor gazı iyice verip saldığımda ise Kükreme gibi bir ses çıkıyor ya da nasıl örnek versem böyle saat bitiyormuış gibi Egzos contasından diye düşünüyorum neden olabilir
  2. K

Bilek Ağrısı

Merhaba Arkadaşlar iki kolumda da Ağrı var bileğimden parmaklarıma kadar vuran ön kaldırdığım için olduğunu düşünüyorum daha önce başına gelen var mı 4 gündür falan inanılmaz derecede ağrıyor
  3. K

Motorsiklet Tamircierinin Yüksek fiyat çekmesi

Çok kötü bir durumdur Doğru ustayı bulmak çok zor
  4. K

Motor vitesdeyken ilerlemiyor (Yardım)

Merhaba arkadaşlar hayırlı geceler Bugün motorla bir az turladım tam eve gelecekken vitese attığımda gaz yemediğini fark ettim ve eve rolantide geldim çift ayaklığa alıp vitese attığımda gayet rahat şekilde vites atıyordu ve her viteste gaz yiyordu ama üzerine bindiğimde motor hareket etmiyor...
  5. K

Motosiklet deposu nereye atılır

Merhaba Arkadaşlar Depomu değiştireceğim de Eski depomu nereye atabilirim ya da kime verebilirim Depoda çatlak olduğu için yardımcı olursanız sevinirim 1753904451 Önerisi Olan var mı?
  6. K

Motosiklet deposuna kaynak atılması

Merhaba Arkadaşlar bir sorum olacak Motosikletimin deposunda ufak bi benzin sızıntısı var depoyu söktüm bir kaç kaynakçı ile görüştüm adamlar depoya kaynak atabileceğini söyledi ancak Güvenilir bir şekilde kaynak atılabilir mi ve depoda patlama olabilir mi
  7. K

Depo Delinmesini önlemek için ne yapılabilir

Merhaba Arkadaşlar 3500KM'deki motorumun deposu 2 kere delindi Bu konu hakkında önerileriniz nedir Sıfır depo almaktan yoruldum https://hizliresim.com/med1u8w Musluktan mı akıtıyor depodan mı anlayamadım
  8. K

Cg Deponun Maşaya değmesi

Merhaba arkadaşlar önden ufak bi kaza geçirdim ve depo maşaya sürtünmeye başladı depoya vurup geçirmeye çalıştığımda boşluk olup sürtünme duruyor ama bir az sürünce tekrar sürtmeye başlıyor
  9. K

Cg Depo delinme problemi (Yardım)

Merhabalar arkadaşlar 3500 km de motor 2. Kez deposunu deliyor Buna çözüm olarak ne yapılabilir sıfır depo almaktan yoruldum Fotoğraf Musluktan geliyor diye düşünüyordum ancak sildikçe depo yavaş yavaş sızıtıyor musluğun üst kısmından Hani bunun çözümü olarak ne yapabiliriz

Yeni mesajlar