Arama sonuçlarınız

1. kadiRR s

Yüksek CC motosiklette süspansiyon değişimi

Merhabalar, sizlerden merak ettiğim bir konu hakkında bilgi almak istiyorum. Yüksek cc motosiklette süspansiyon değişimi zor mu yoksa sadece sök-tak tarzında bir işlem midir? Mesela yeni model hakkında bilgim yok ama ilk çıkan s1000rr'ın süspansiyonu hakkında herkes rezalet diyordu. S1000rr'a...
  2. kadiRR s

Güvenli sürüş eğitimi sonrası

Merhabalar, Honda güvenli sürüş eğitimi alan arkadaşlara bir sorum olacak. Scooter ile 30.000, motosiklet ile 5.000 km tecrübesi olan birinin güvenli sürüşün tüm eğitimleri tamamlandıktan sonra direkt 4 silindir 600 cc motosiklete geçiş yapabilir mi? Eğitim alan bir kaç kişiden duydum böyle...
  3. kadiRR s

en iyi bilinen mi en uyumlu olan mı?

Herkese merhaba, merak ettiğim birşeyi daha sizlere sormak istedim. Motosiklette en iyi bilinen suspansiyon markası öhlins bildiğimiz üzere, ve bir çok marka ürettiği herhangi bir modelini bir de sp adı altında öhlins marka süspansiyon ekleyerek satıyor. Ve birçok insan genel de sp modellerini...
  4. kadiRR s

cbr 500r'ı cbf 150 den daha rahat kullanmak?

arkadaşlar merhaba, son zamanlarda kafama takılan bir problemi sizlere danışmak istiyorum belki mantıklı bir açıklama bulurum. Problem şu ki cbr500'ü cbf 150 den daha rahat kullanıyorum dar alanda dönüş, dar aralardan geçiş her anlamda daha rahat kullanıyorum sizce de bir tuhaflık yok mu...
  5. kadiRR s

bot yazlık mı kışlık mı?

öncelikle herkese merhaba,yaklaşık 7 ay sonra motosikletimi almayı planlıyorum 200 250 cc bandında. ve bu 7 ay içinde ehliyetim ile beraber ekipmanımıda tamamlıyorum. sizlere bir konu hakkında danışmak istiyorum. şu 3 motosiklet botundan hangisini önerirsiniz? kışın 13-13 km işe gidip geleceğim...
  6. kadiRR s

suzuki an 125 ateşlemeyi kesiyor?

merhaba arkadaşlar suzuki an 125 motorum çalıştırdıktan 4-5 saniye sonra ateşlemeyi kesiyor tekrar çalıştırıyorum aynı şekil de sorun neyden kaynaklanıyor olabilir?

Yeni mesajlar