Arama sonuçlarınız

1. Kafasıkarışıkadam

Bese girmek mantıklı mı

Herkese merhabalar öncelikle bu devirde bile gününüz güzel geçsin abilerim kardeşlerim, bundan 2.5 sene önce bir akraba bes yapalım dedi cart curt her ay bin lira ateşliyordum sonra saçma geldi bana 3 yıl ardından çıkmak istesem %15 ini kazanabiliyorum ve hesapladığımda karşıma komik bir rakam...
  2. Kafasıkarışıkadam

Askerlik yüzünden iş bulamamak

Bu sefer motor dışı konu açıyorum büyüklerimin tavsiyelerine ihtiyacım var :) Askerliğimi bir iş ve düzenimi kurmak için (birikim vs.) tecil ettim 5 sene ama 2 martta 20 yaşıma gireceğim 25 yaşında askere gitmek ne kadar makul sevdiğim bir kız var ve ilerde beraber yaşama durumum var onun...
  3. Kafasıkarışıkadam

A ehliyetine kadar tecrübe motor

Gününüz güzel geçsin abilerim dostlarım, A ehliyeti almaya 2027 nisan ayını beklemem lazım 200-250 bandında çift silindirli tecrübe edineceğim motor arıyorum 450SR lar var ikinci el 10k km ye kadar çoğu kişi de japon al diyorlar japonda r25 mt25 lere baktı hiç o fiyata temizleri yok ya sıfır...
  4. Kafasıkarışıkadam

A2 ehliyet için en uygun motor

Kafama sıkıcam bu konu için artık uzun ömürlü satarken çilekeş olmayacağım bir motor istiyorum 250 bandında motor alacaksam 12 ay kredi çekeceğim demin R25/mt25 lere baktım sıfıra yakın 2022-20 kasalarına 200-250 binde yatar sarmalarindan korkuyorum teker yapma gibi bir derdim yoktur asla...
  5. Kafasıkarışıkadam

A2 ehliyete uygun uzun yol motoru

Merhaba A2 ehliyet için taşıt kredisi ile 300-400 bin liralara çıkabileceğim çoğunluk uzun yol + uzun km lerde sıkıntı çıkarmayan bir motor arıyorum aklımda (450sr,nk,cb500 hornet,kawasaki 500SE vs.) yardımcı olabilen varsa?

Yeni mesajlar