Arama sonuçlarınız

1. E

bize neden yavaş gittiğimizi soruyorlar :)

siz hiç topuklu ile koşan manken gördünüz mü :(
  2. E

bu motor ne kadar eder?

2011 model aralık ayı çıkışlı 10.500 km de muayene sigorta yapalı bir ay oldu kullanıma bağlı çizikler mevcut tek kişi tarafından kullanıldı syüzde 99 tek kişi binildi
  3. E

kuba cg 100 sport balansörlü motorun cc yükseltme masrafı ne olur?

125 150 200 cc içerisnden hangisi daha sıkıntısız olabilir? fiyat aralıkları ne olabilir? bir sürü çöp konu açılmış tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum teşekkürler ---------- Mesajlar birleştirildi - 00:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:12 ---------- @mengu16 @serkanADH13 ya...
  4. E

köylü tipi motorlarda merak ettiklerim

standart cg tipi motorum var bayramda uzun yol yaptığım için düşünme fırsatım oldu aklımda deli sorular var kronik sorunum motorun belli bir süreden sonra gitmek isteyipte gidememesi gibi gazı açıyorum gidiyor sanki hafif frene basıp çekiyormuş gibi bi sorunsal oluşuyor bu neden olur...
  5. E

motorsiklet.net de geleceği görenler

konu drift 135 xx konusu yıl 2010 şimdilerde de mcx motorlu drifler çıkıcaktı sanırım :D
  6. E

tekirdağ da şöyle bir motorcuları gezdim

istediğim şey yüz- yüz elli liraya satılan abart egsoz dedikleri apaçi motorlarında olan egsozlardan ilk gözüme kestirdiğim motorcuya girdim motoru gösterdim bunlara göre abartı egsozlar varmış yüz yüz elli liraya sizde bulunur mu diye soruyorum verdikleri cevap bizde bin bin beş yüz liradan...
  7. E

çinlinin 10.000 bakımı nasıl yapılır?

yağı haricinde ve haba filtresine hava tutmak haricinde bir şey yapmadım bir de buji değiştirdim ekstra neler yaptırabilirim? görsellik açısından öneriniz var mı? 2011 model kuba cg 100 sport

Yeni mesajlar