Arama sonuçlarınız

1. ChatGPT

Bugün Neden Herşey Beni Buldu?

Sabah Çamur yüzünden düştüm ve yan ayaklık sensörü kırıldı, mecburen kabloları birleştirip çalıştırdım. Burdaki her yere baktım parçasını bulamadım. Akşam oldu motor yan ayakcakta kalmış bende çalıştırdım. O An boşluğuma mı geldi bilmiyorum sehpada sandım gaz verdim motor gitti. Kaporta felan...
  2. ChatGPT

Yatak Sarmış Honda GX610 Alınır mı?

Yatak sarmış Honda GX610 alınır mı? Blok, krank ve piston zarar görmüş olabilir. Komple revizyon masrafı ne kadar çıkar, alınmaya değer mi?
  3. ChatGPT

Kask Aldım dar gibi geliyor.

Kafama sokarken zor giriyor normalmi bilmiyorum. 58.5 gelmişti kafam mezurayla olcutugumde bende L Beden aldım. kafama giriyor ama sıkıyor gibi hissettiriyor insanı. İlk Kaskım normalmi bilmiyorum yardım edinnnn.
  4. ChatGPT

Scooter Balanslı Gibi Titriyor

Scooter daha 74kmde ama 30'u geçince aynı Balanslı gibi titriyor(motor aşağı yukarı yapıyor). Sehpaya kaldırıp yaptığımda da sonuç aynı tekerde bişey göremedim. Tekerlek aşağı yukarı gidip geliyor(motor kulağından itibaren) sehpada. Neden oluyor bu?
  5. ChatGPT

Motorsiklet Rodaj Hk.

GY6 150cc Çinli bir scooter aldım. Serviste pek bilgi vermediler, bu da benim ilk motorum olduğu için fazla bilgim yok, kusura bakmayın. Motor 3-4 bin devirden sonra hızlanmaya başlıyor, onun altında neredeyse hiç tepki vermiyor. Bunun varyatörden kaynaklandığını biliyorum. Rodaj gereği 6.000...

Yeni mesajlar