Arama sonuçlarınız

1. A

150 cc motorla 1 günde 1000 km

arkadaşlar pazar günü istanbuldan çanakkale şehitliğe gidelim diyoruz 7 8 arkadas hepimizde cbf 150 var googleden baktım 500 gidiş geliş 1000 km sabah erkenden çıksak günü birlik gidip gelinirmi yoksa eziyetmi olur tecrübeli arkadaşlarımın fikirlerini istiyorum teşekkürler saygılar
  2. A

zincir seçimi yardım....

slm herkese cbf 150 motosikletim var 24 ooo km de orjinal zinciri duruyor en son gerdirdiğimde usta değişmesi gerektiğini söyledi takım olarak değiştircem ama kararsız kaldım 35 tl yede takım var 120 tlyede oringli oringsiz muhabbeti çok parada vermek istemiyorum beni aydınlatırsanız sevinirim...
  3. A

kardeşinize mont önerirmisiniz?????

max 150 tl ye mont önerirmisiniz tşk
  4. A

uygın fiyata mont önerisi....

max bütçe 130 kışlık güzelbi mont blabilirmiyim arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum ---------- Mesajlar birleştirildi - 14:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:22 ---------- hiç önerisi olan yokmu??
  5. A

sabaha ist içi gezi arkadaşı arıyorum....

slm yarın pazar bi gezi yapmam istiyorum gitmek istediğim yer ise karaburun tarafı motorum cbf 150 yanıma arkadaş arıyorum
  6. A

yağ seçimi hakkında....

slm cbf 150 için en iyi yağ hangisidir arkadaşlar
  7. A

cbf 150 uzun yol nasihati..

slm dün 2012 model cbf 150 sahibi oldum bayramdada uzun yol yapmak istiyorum memlekete gitmek 650 km gidebilirmiyim gidebilirsem nelere dikkat etmeliyim bilgilerinizi bekliyırym tşk saygılar
  8. A

cbf 150 aldım mutluyum...

arkadaşlar 2 tane çinliden ve ehliyetimi aldıktan sonra bugün 2012 cbf 150 sahibi oldum noterden eve gelene kadar sürdüm ama gerçekten farklı:queen:
  9. A

2014 ybr 125 esd kaç para eder satıcam da?

slm arkadaşlar 2014 ybr esdmi araç aldığımdan dolayı satcam siteye koymadan bir bilgi istiyorum sizden 6000 km de servis bakımlı kappa çantası ve koruma demirleri var kaça satılır tşkrler hepinize şimdiden ---------- Mesajlar birleştirildi - 21:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:48...
  10. A

ybr ile cbf arasında 1000 tl edecek fark varmı??

slm herkese 2000 km çinli cub motora bindim ehliyeti de aldım artık vitesli computer motora binmek istiyorum ve en önemliside japon malı olsun ve sorunsuz olsun başım ağrımasın icabında memlekete bile gideyim gözüm arkada kalmasın diyorum şu meşhur cbf mi ybr mi sorusunu sormucam bu kavga bizmez...
  11. A

istanbul günübirlik gezi önerisi!!

slm yarın pazar cub motorumla günübirlik gezi yapmak istiyorum havalar daha fazla soğumadan istanbul içi lütfen tavsiye yaparken kaç km olduğunuda yazarsanız sevinirim tşkürler şimdiden
  12. A

yamaha criypton uzun yolda nasıl??

slm yamaha criyptonumla memlekete gidebilirmiyim yeni aldım 600 km uzun yolda yorarmı cub sonuçta yapan varsa bilgi verirse sevinirim saygılar
  13. A

kuba kee 100 aldım ama kötümü yaptım???

arkadaşlar 2014 kuba kee 100 cub aldım ama bir kaç arkadaş kuba yaramaz falan dedi aklım karıştı iyice sizce nasıl?gelçe aldık bir kere ama
  14. A

kuba kee 100 cubuma hangi yağı koyağım

slm kuba kee 100 cub motoruma hangi marka ve kaç numara yağ koymalıyım?
  15. A

2014 kuba kee 100 le uzun yol yapmak istiyorum?

slm dün 2014 model kuba kee 100 cub aldım ve memleketime gitmek istiyorum kurban bayramında 650 km sizce gidermi yada gidebilirmiyim nelere dikkat etmeliyim saygılar
  16. A

bugün 2014 kuba kee 100 aldım

slm arkadaşlar bugün 2014 kuba kee 100 aldım inşallah memnun kalırım honda ve yamahadan sonra diğer çinlilere göre daha iyi olduğunu sölediler tekeriniz düz bassın saygılar!
  17. A

cub motor hastalık yapıyor!!!!

slm 2 ay kadar çinli cuba bindim ve sattım şimdi ise yeniden alıcam computerinede bindim falan ama cub hastalık ya sizdede varmı böle bi his diğer motorlardan zevk alamıyorum valla
  18. A

arkadaşlar yardımlarını bekliyorum

2011 cbf 150 16 000 km de full koruma demirli yatması kalkması yok kaça alınır?
  19. A

kışında motora biniyomusunuz??

kışında motora biniyomusunuz ve nelere dikkat ediyosunuz??saygılar
  20. A

2012 cbf 9000 km de bu fiyata alınırmı?

2012 cbf 9000 km de 4000 tl ye alınırmı?birde bu motorlar uzun yol yapılırmı 650 km mesela benim memlekete? saygılar!motor full koruma demirli birde 46 lt çantası var.

Yeni mesajlar