Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
23 mart yapılan 15 kuruşluk zamdan sonra , bu gece itibarıyla geçerli olacak 12 kuruş zam yapılacak.
https://www.sozcu.com.tr/2018/ekonomi/benzine-12-kurus-zam-geldi-2310146/
Arkadaşlar merhaba , Bu iki lastik arasında kaldım. Tabiki rosso daha iyi bir lastik olarak gözüküyor fakat benim merak ettiğim. Aralarında azımsanmayacak fiyat farkı olması, bu fiyat farkına değiyor mu? aralarında uçurum varmıdır? ircden sonra anlas beni memnun eder mi? bu iki lastik hakkında...
]Merhaba arkadaşlar , konulara baktım ama tam istediğim cevabı bulamadım. Geçen gün Yaz için kevlar kot bakmaya gittim.neyse denedim 2 model arasında kaldım. tech90 yapımı çarpma bölgeleri kevlar bol bir kot. diğeri gene tech90 yapımı gayet fit tam oturdu üzerime ve full kevlar kot. havalarda...
Merhabalar, arkadaşlar linkini başlık sonunda verdiğim egzozu aliexpressden satın aldım. Ama geleli 1 ay olması rağmen taktırmadım. Kararsızım açıkcası. Sizlerinde görüşlerinizi kullanan varsa yorumlarınızı almak istedim.
Motorum CBR 250 R bilindiği üzere tek silindir egzoz sesi kötü oluyor...