Arama sonuçlarınız

1. K

Dominar 250 için bu lastik uygun mu?

Merhaba, 2022 model Dominar 250 sahibiyim, geçen ay aldım. Üstünde fabrika çıkış lastikler takılı, eski sahibi sanırım memnun olacak ki değiştirmeden 9.000 kilometre kullanmış. :) Motor işinde acemi olduğumdan mıdır bilmem, hiç güven vermiyor. Kuru zeminde bile ara ara arka tekerin kaydığını...
  2. K

b'den a2 çıkacak masraflar

merhaba cumartesi günü sınava girdim ve a2 ehliyetimi aldım. motoru zaten 2-3 ay kadar önce almıştım :D kursun yoğunluğundan bilgi alamadım bugün yarın evrakları teslim edeceklerini söylediler. b ehliyetim var ve şimdi ne yapacağımı bilmiyorum yükseltmek için nereye ne kadar ödeyeceğim ne kadar...
  3. K

4xl , 5xl kask arıyorum.

merhaba, geçen günlerde açtığım konu: https://www.motosiklet.net/forum/konu/66-67-cm-icin-kask-onerisi.221865/ bu konudan sonra kalıbının biraz daha büyük olduğunu öğrendiğim nolan n60-6 classic 301 modelini temin ettim. olabilitesi en uygun kasktı aldığım ama takarken, çıkartırken aşırı sıkı...
  4. K

66/67 cm için kask önerisi.

merhaba. forumda yeniyim. içinden çıkamadığım bir problemim var. merkeze uzak ve izole bir yerde yaşadığımdan çevremde fazla ekipman bulabileceğim yer yok. dolayısıyla internet üzerinden alışveriş yapıyorum. kafa yapım fazlasıyla büyük. internette tarif edildiği gibi yaptığım ölçüm ile 66 cm...

Yeni mesajlar