Arama sonuçlarınız

1. sheqlche

1540 km lik Akşehir-İzmir-Muğla-Marmaris-Köyceğiz- Fethiye-Antalya-Akşehir gezisi

evet arkadaşlar 4.5 günlük bayram tatilimi tamamlamış bulunmaktayım dolu dolu harika bir gezi oldu toplam 1540 km yol kat ettim motosikletim ile çarşamba öğleden sonra akşehir den çıkış yaptım perşembe-cuma izmir de ailemin yanın da kaldım c.tesi sabah tan muğla-marmaris-köyceğiz-fethiye ye e...
  2. sheqlche

kanuni windy s 125 ile 2 kişi 715 km akşehir-eğirdir-ısparta-antalya-kemer

[/URL][/IMG][/URL][/IMG]evet arkadaşlar hafta sonu kuzenimle yapmış olduğum ( 6-7 temmuz) akşehir-antalya gidiş dönüş 715 km lik gezimi sizlerle paylaşmak istedim elimden geldiğince bol fotoğraf çekmeye çalıştım. bu yolculukta herzaman olduğu gibi motorum beni hiç üzmedi 715 km de 105 tl lik...
  3. sheqlche

antalya da çadır ile kalabileceğim kamp yerleri yardım

slm arkadaşlar hafta sonu c tesi pazar antalya yapmayı düşünüyorum çadır ile kalabileceğim kamp yerlerini daha önce kalmış bilen arkadaşlardan tevsiye etmelerini paylaşmalarını rica ediyorum bu sefer gündüz yolculuğu olacak inşallah bol fotolarla döneceğim şimdiden tşkler...
  4. sheqlche

22-24 haziran da kanuni windy s 125 ile 1070 km akşehir-izmir-akşehir

22-24 HAZİRANDA YAPMIŞ OLDUĞUM AKŞEHİR ÇIKIŞLI AKŞEHİR-İZMİR-ÇEŞME-İZMİR-AKŞEHİR GEZİMİ KANUNİ İLE UZUN YOLA ÇIKILIR MI DİYE TEREDDÜT YAŞAYAN ARKADAŞLAR İÇİN PAYLAŞMAK İSTEDİM. BU ARADA GİDİŞ GELİŞ YOLCULUKLARIM GECE OLDUĞU İÇİN FOTOĞRAF ÇEKEMEDİM KUSURA BAKMAYIN DEDİĞİM GİBİ SADECE...
  5. sheqlche

2 günlük 1270 kmlik gezi ( akşehir-bodrum-kuşadası-izmir-akşehir ) kanuni windy s 125

evet arkadaşlar haftasonu yapmış olduğum iki günlük gezimi sizlerlede paylaşmak istedim umarım beğenirsiniz tşk ler ---------- Mesajlar birleştirildi - 18:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:16 ---------- ---------- Mesajlar birleştirildi - 18:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı...

Yeni mesajlar