Arama sonuçlarınız

1. ufoz

Dünya Çapında İlk Türk HF-Kısa Dalga Telsiz Yarışması Duyurusu

Ülkemiz Telsiz Amatörleri tarafından İlk kez dünya çapında HF-Kısa Dalga Yarışması düzenlenecek. Yarışmanın adı "Turkish HF SSB Contest" olarak yarışma listelerine girdi. Yarışma Türkiye saatiyle : 23.Ağustos.2025 Cumartesi sabah 03:00 te başlayıp, 24.Ağustos.Pazar sabahı 03:00 te sona...
  2. ufoz

Power FM - Motosikletmi hediye ediyor ?

Dün akşam iş çıkışı radyo dinlerken Power FM de Honda motosiklet hediyesi duydum. Radyoyu geç açtığım için, kaç tane, ne şartlarda, ne zaman anlayamadım. Ama bugün internet sitesine bakınca, 07:00 - 11:00 ; Morning Power 12:00 - 15:00 ; DJ's Best 17:00 - 20:00 ; Geveze Show reglamanlarında...
  3. ufoz

2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü

Bugün Dünya Otizm Farkındalık Günü
  4. ufoz

Yeniden Hero Xpulse 200-T

Motorum çalındıktan sonra Hero'ya bana bir Xpulse 200-T bulmaları için haber bırakmıştım. Dün Önder Motor'dan aradılar. Fabrikada kullanılan 6400 kmdeki 200-T yi getirmişler. Bugün o tarafta işimde olunca hemen gittim. Motor temiz görünüyor. Üstüne oturur oturmaz hani kendini evinde hissetmek...
  5. ufoz

Yeni motosiklet kararsızlığı

Daha önce Hero Xpulse 200t motosikletimin çalındığını yazmıştım. Yeni bir motor bakıyorum ama içime sinen bir motor bulamıyorum. Tercihlerim belli. 250 cc üstü olmasın 165 kg ağırlıktan fazla olmasın Eğik oturuşu sevmiyorum. Dik oturuş tarzında olmalı Ayaklarımın tabanı yere tam olarak değmeli...
  6. ufoz

Amatör Telsizcilik

Amatör Telsizciliğe meraklı arkadaşlar, 2024 yılı ilk sınav duyurusu yapıldı. 2024 yılı ilk sınavı 10.Mart.Pazar günü Kıyı Emniyetinin Sefaköy yerleşkesinde yapılacak. Sınava girebilmek için, en geç 23.Şubat günü mesai saati sonuna kadar başvurmanız ve sınav harcını yatırmanız gerekiyor...
  7. ufoz

Çalınan Motosikletin Trafikten Düşürülmesi İçin Ne yapmak Gerekli

Daha önce bilgi verdiğim üzere Motosikletim Geçen ay çalındı. Üzerinden 20 gün geçti ve hala haber yok. Muhtemelende haber çıkmayacak. Bu arada kaskosu yok. (2 yıl önce yarı motsiklet parası istiyorlardı) Semtin karakolunda tutanak tutturmuştum. Motoru trafikten düşürmek ve üzerimdeki...
  8. ufoz

Hero Xpulse 200 T motorum çalındı

Motorum Çalındı 34 EMS 692 plakalı Hero Xpulse 200T motorum binanın garajından çalındı. Türkiyeye en fazla 150-200 adet 200T ithal edildiğini düşünürsek dikkatinizi çekeceğini düşünüyorum. (Yanlardaki çanta demirleri takılı değildi. Lastikler Anlas Winter Grip 2)
  9. ufoz

Muayene randevusunu arka arkaya iptal etmek

10 gün önce geçen pazartesi günü için Çatalcaya muayene randevusu aldım. Sonradan hava durumuna bakmak aklıma gelince pazartesinin Aşırı yağmur ve rüzgarlı, çarşambanın günlük güneşlik ve 16° olduğunu görünce Çatalcayı iptal edip, çarşamba günü için Maslağa randevu aldım. Meteoroloji genel...
  10. ufoz

Sadece bu ülkede olan şeylerden - 1

Kocaeli'de mermi gibi giden şoför denize uçtu. Sulara gömülmeden çıkmayı başardı Kocaeli’nde feribota binmek isteyen otomobil sürücüsü, kullandığı hafif ticari araçla birlikte denize uçtu. Sürücüsünün kurtulduğu olayla ilgili jandarma, soruşturma başlattı. Haber bugünkü Yeniçağ Gazetesinden ...
  11. ufoz

İzmirin Kurtuluşunun 101. Yılı Kutlu Olsun

Kurtuluş savaşının bitişinin müjdecisi İzmir'in kurtuluşunun 101. yılı kutlu olsun . . . . keşke yunan kazansaydı diyen, vatan sevgisi yoksunlarının, cehennem diye bir yer varsa eğer, cayır cayır yanmasını temenni ederim.
  12. ufoz

Filenin Sultanları ve Avrupa Şampiyonluğu

Sevinmek ve mutlu olmaya ihtiyacımız vardı. Teşekkürler Filenin Sultanları...
  13. ufoz

30 Ağustos Zafer Bayramı

14. ufoz

Ceza Sistemi Değişirse ne Olur.

Bugünkü yeniçağ gazetesi haberi aşağıdaki gibi... ----------- http://www.yenicaggazetesi.com.tr/milyonlarca-arac-sahibini-ilgilendiriyor-ceza-sistemi-degisiyor-697644h.htm Milyonlarca araç sahibini ilgilendiriyor. Ceza sistemi değişiyor Doğrudan vergilerin artırılması için çalışma...
  15. ufoz

Motosiklet Kiralama

Bir arkadaşımın oğlu, yarından itibaren 10 günlüğüne Nmax 125 kiralamak istiyor. Daha önce kiraladığı yerlerde motor kalmammış. Bana sordular. Nereden kiralama yapılabilir ? Yer : İstanbul ---------- Mesajlar birleştirildi - 21:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:28 ----------...
  16. ufoz

Ekonomi hakkında...

YÖNETİCİLERDEN RİCAMDIR Lütfen dövizle ilgili başlıkları üç günde bir "Gündem Siyaset" altına taşıyarak, şifreyle girilir, ana sayfada görünmez, arayıp tarayıp bulunur hale getirmeyin. Bırakın durduğu yerde dursun. Suç teşkil ettiğini düşündüğünüz bir yazı varsa, onu editler veya silersiniz...
  17. ufoz

İstanbulda Motosikletlerin Trafiğe Çıkışı Yasaklandı

İstanbul Valiliği, kötü hava koşulları nedeniyle bu akşam 18.00 den itibaren motosikletlerin trafiğe çıkışını yasakladı. Vali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda saat 18.00’den itibaren motosiklet, elektrikli scooter ve motokuryelerin trafiğe çıkışlarına izin verilmeyeceğini...
  18. ufoz

İstanbul Valiliğinden Motosiklet Sürücülerine Uyarı

İstanbul Valiliğinden yarın için (5.şubat.pazar) aşağıdaki kötü hava koşulları uyarısı yapıldı... *Meteorolojik verilere göre pazar günü İstanbul’da kuvvetli rüzgar ve fırtınanın (60-80 km/s), Avrupa Yakası’nda yer yer tam fırtına (80-100 km/s) şeklinde esmesi bekleniyor. Lütfen Ulaşımda...
  19. ufoz

Gaziantepli motokurye Enes Çelik (19) hayatını kaybetti

Gaziantep’i ayağa kaldıran olay: Kaçan şoföre linç Gaziantep'te moto kurye olarak çalışan Enes Çelik (19) geçirdiği trafik kazası sonrası ağır yaralandı. Şoför kaçarken vatandaşlar yakalayıp linç girişiminde bulundu. Kurye ise hayatını kaybetti. Gaziantep'te moto kurye olarak çalışan Enes...
  20. ufoz

Kadın derneği ama genel başkanı erkek !

Kadın derneği açılışında kadın muhabirin sorusu, erkek başkan tarafından engellendi Eskişehir'de Çınar Kadınlar Derneği şube açılışında, Eskişehir şube başkanına, 'Kadına şiddet' ve 'İstanbul Sözleşmesi' hakkında düşüncelerini sormak isteyen Es TV muhabiri Meltem Karakaş Kaya'nın soruları, Çınar...

Yeni mesajlar