Arama sonuçlarınız

1. hhkmgl

Yıllanmış motosiklet

Merhabalar herkese! Kafama takılan bir soru var, bayide 2 yıl beklemiş 0 km motosiklet satın alınır mı? Motosiklette beklemekten dolayı bir problem oluşur mu? Oluşursa nedir?
  2. hhkmgl

Hanımefendiler buraya bi bakabilirler mi?

Kız arkadaşıma mont alacağım ve bulmakta zorluk çekiyorum, sizden ricam kullandığınız montların marka modellerini söyler misiniz?
  3. hhkmgl

Merak ettiğim şeyler..

Merhaba arkadaşlar, merak ettiğim öğrenmek istediğim bir iki şey var. Honda CBR1000RR bakıyordum öylesine(anca öylesine bakabiliyoruz) SP ve SC59 terimleriyle(ne olduklarını bilmediğim için terim diye nitelendiriyorum) karşılaşıyorum. Bunların açılımlarını, ne olduklarını bana güzel bir şekilde...
  4. hhkmgl

Aksiyon Kamerasıyla ilgili problem..

Merhabalar, H9R sahibiyim bugün telefon ile bağlanmak istediğim zaman bi problem yaşadım (daha önce bağlanabiliyordum ilk defa karşılaşıyorum) WiFi ile BAŞARILI bir şekilde bağlandıktan sonra Ez iCam den "connect" dediğim zaman "Previewing is not supported with this camera" diye bir sorun...
  5. hhkmgl

Motosikleti yıkayacak yer?

Merhabalar herkese, yıkatmaya para vermek öğrenci için biraz tuzlu oluyor haliyle. İstanbul 4. Levent'te bulunmaktayım. Buraları pek bilmiyorum, acaba rahatça yıkayabileceğim bir petrol var mı yakınlarımda bilen varsa söyleyebilir mi?

Yeni mesajlar