Arama sonuçlarınız

1. Ozan88

RKS DES 125 Kalkışta Titreşim Neden Olur ?

Herkese selamlar diliyorum. Kız arkadaşıma yeni sıfır QJ Motor üretimi RKS DES 125 scooter aldık. Şuan 920 km oldu. Rodaj bakımı kendim yaptım. Putoline yarı sentetik scooter yağ kullandım. Son günlerde motoru çalıştırıp hafif gaz verip kalktığında motor da titreşim hissedilir derecede arttı...
  2. Ozan88

RKS motor satış sitesi ? fiyatları çok uygun geldi ? resmi sitemi ?

arkadaşlar rks motor bu sitesi https://rksmotorshop.com/ resmi sitemi acaba ? fiyatları bana baya uygun geldi ama tam emin olamadım. bir bakarmısınız rica etsem ? https://rksmotorshop.com/
  3. Ozan88

Kardeşim farklı ilde motoru bende satış vekalet konusu yardım !!

Selamlar arkadaşlar. Şimdi kardeşimin bir motosiklet var. Motosiklet ruhsat falan herşey bende. Ben istanbuldayım kardeşim farklı bir ilde. Bunu satıyor alıcı'da istanbulda olduğu için satışı ben yapmak zorundayım. Kendisi satışı direk farklı ildeki noterden verebilirmi ? Yoksa bana vekaletmi...
  4. Ozan88

Liqui Moly 10W-40 4T Street Race Tam Sentetik Yağ Satılır mı ?

Arkadaşlar yaklaşık 20 25 gün önce oilmarkt sitesinden 4 litre liqui moly 10 40 street race tam sentetik yağ satın aldım. Piyasadaki en pahalı en iyi yağ diye geçiyor. Sadece 1.4 litre kullandım , sanırsam 2.5 litre'den bir tık fazla bir yağ kaldı içinde. Bunu satabilirmiyim ? Satma sebebim...
  5. Ozan88

Motul C4 zincir yağı hakkında acil !!

Tvs RTR 200 için ilk defa motul C1 ile Zinciri komple temizledim bezlede sildim. Ondan sonrada motul C4 ile bir şerit içten bir şerit üstten yag sıktım. Bembeyaz bir yağ. İlk siktigimda civikti bembeyaz sonra bıraktım 3 saat sonra geldim. Beyaz ve bal gibi yapış yapış olmuş. Elimi sürdüm...
  6. Ozan88

TVS RTR 200 için en iyi Yağ seçimi ? Tam sentetik Liqui Moly ?

Herkese selam arkadaşlar. TVS RTR 200 sahibi oldum. İlk rodaj bakımı için piyasadaki en iyi yağ hangisidir ? Yetkili servis'ler Motul 5100 koyuyorlarmış. Ama bu motorun kitapçığında Tam Sentetik Yağ kullanın yazıyor. Motul 5100 ise yarı sentetik. Sabahtan beri bütün video'ları izledim kafam çok...

Yeni mesajlar