Arama sonuçlarınız

1. S

Yeni servisten çıkan TNT 125 pro erken kesiciye giriyor

İyi öğlenler hayırlı carsambalar öncelikle motoruna sente atlatan servis o halde marş çakinca pistonla subapi öpusturmus neyse yeni piston Subap taktıklar taktirana kadarda 50 takla attim 5 ayda 1 motoru yaptılar sakat olduğum için ayağım kırıktı pek ilgilenemedim motoru teslim aldığımda bir şey...
  2. S

4 ay içinde 2. Kazamı yaptım motordan aşırı soğudum...

Herkese hayırlı günler öncelikle içimi dökmek istedim artık. Bundan 4-5 ay once 3. Motorum TNT 125 ile ilk kazamı yaptım talus kemigimi kırdım hiç hevesim kırılmamişti ama ayağa kalktigim ilk gün motora bindim ve sürmeye devam ettim . Sonra TNT yi satop 13 binde kız gibi orjinal bir YBR aldım...
  3. S

Motor bloğu açıldı toplandı çalışmıyor?

Herkese hayırlı günler diliyorum öncelikle 3 hafta önce kulburator kapak saplamasi kırıldı içerde kaldı demiştim hatırlarsanız servisteki abiler motor bloğunu açtı o üst tarafı söktü tamamen tornada çıkarttı yeniden taktılar ama motor çalışmıyor hayretler içerisindeyim çalışan motoru bozmayı...
  4. S

Üst kapak vidası kırıldı içerde kaldı ne yapmalıyım?

Hayırlı günler öncelikle motorun subap ayarını yapmak için üst kapağı sökmüstuk tam her şey halloldu tamam derken stronk bir tik fazla ayarlanmış olacakki tak etti kırıldı vida içinde kaldı ne yapmalıyım daha 600 km de motor TNT 125 pro
  5. S

Arka fren yayı bozuldu yardım

Merhabalar öncelikle sıfır aldığım TNT 125 pro nün fren yayı frene sert basınca çok fazla uzadi ve geri eski haline nasıl getirebilirim?
  6. S

Yeni taktırdığım egzozum çok bağırıyor

Herkese hayırlı akşamlar öncelikle rks TNT 202 marka motorumun egzoz kapağı kırıldı ve çok kotu gözüküyordu kapaginayri satilmadigini öğrendiğimde kendime SC project bir egzoz aldım katalitik konvertör iptal edilmedikçe çok ses çıkmaz sanıyordum ama şu an baya bağırıyor tekrar sanayiye gidemem...

Yeni mesajlar