Arama sonuçlarınız

1. G

2014 Model Beyaz PCX 125 6900 km de Servis Bakımlı

2014 model PCX imi satıyorum, İlan detayları aşağıdadır. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-ilk-sahibinden-servis-bakimli-temiz-yeni-kasa-honda-pcx-225438735/detay/
  2. G

Held Evo-Thrux Spor Eldiveni

Toplamda 4-5 kere kullanmışımdır. Eldivenin içi hala yeni deri kokuyor. Avuç içi kanguru derisidir. Elin dış tarafında kemikleri koruyucu korumalar mevcuttur. Elin yan tarafında kaymasına yardımcı bölge mevcuttur. Sahibinden.com ilan sayfası...
  3. G

2 kişilik %50 indirimli bilet var elimde. YArın 10:00 da Fuarda olacağım ilgilenenler

2 kişilik %50 indirimli bilet var elimde. YArın 10:00 da Fuarda olacağım ilgilenenler özelden mesaj atsın yarın fuar girişinde elden verim. Önce gelene bileti veririm . Beklettirmeyin.
  4. G

ALTIN ELBİSELİ ADAM BUGÜN YAYINLANMAYACAK MI ?

Beyler altın elbiseli adam çarşamba akşamları saat 21:00 de yayınlanmıyor mu ? Neden daha başlamadı ?
  5. G

Koruma Ekipmanı Kaza Testi (Tecrübesi)

Öncelikle hepinize merhaba , forumda yeniyim. Umarım yanlış yere konu açmıyorumdur. Başlıkta da bahsettiğim gibi kazada kullandığınız ekipman marka modelini merak ediyorum ve koruma görevini yerine getirdi mi getiremedi mi bunu merak ediyorum . Özellikle eldiven ,dizlik , mont, ayakkabı olarak...

Yeni mesajlar