Arama sonuçlarınız

1. jonvolkan

Hep de scooterleri gömmeyelim...

Ben linki paylaşmayı becerebiliyorum. Hayırseverin birisi belki videoyu direkt buraya ekler. Epey güldüm açıkçası. 1774690168 Bİlmeden direkt videoyu paylaşabilmişim. O da iyi.
  2. jonvolkan

Xmax 400 ile az uzun yolculuk...

Bugün için motosikletin trafik muayenesi randevusunu almıştım. Vaktinden az evvel gittim. Dışarıda evrakları verip ücret falan ödemek için makineden sıra alıp, veznelerin olduğu bölüme girmiştim ki benden önce gelen bir sürü insan sıra beklerken benim numaram için uyarı verdi. Ruhsatı verip...
  3. jonvolkan

Stajiyer sürücülük konusu...

Bir süredir ortalıkta artık yeni ehliyet alan sürücülerin bazı başka ülkelerde olduğu şekilde 2 yıl stajyer sürücü olacağı, bu iki yıllık süreç içerisinde yanında stajyerliğini tamamlamış tecrübeli bir sürücü olmadan araç kullanamayacağı gibi bir dedikodu dolanıyordu. Küçük kızıma araç ehliyeti...
  4. jonvolkan

Suzuki Türkiye' ye teşekkür...

Konyalıyım. 1,5 ay kadar evvel motorun sesinde bir süredir bir tuhaflık olduğunu sezdim. Performans olarak bir sorun yoktu ama seste bir tuhaflık vardı. Servise gittim. Usta dinledi. Inazumalar bunu egzost katalizöründen yapıyor dedi. Garantiden değiştiriyor Suzuki hemen dedi. Ruhsat fotokopisi...
  5. jonvolkan

Shad Sh-45 topcase için sırt dayama montajı

Kendi motosikletimde ben artçı olana kadar sırt dayamanın ne kadar gerekli olduğunu anlamamıştım. Ama gerekli bir parça imiş. Shad sh 45 topcasem için sırt dayama alacağım internetten. Ama bunu montajı nasıl olacak. Çantayı delmem gerekecek mi. Basit bir işlem midir bu acaba? Elim az buçuk çekiç...
  6. jonvolkan

Taze yamaha YBR 125 ESD Motosikletçi.

Merhaba arkadaşlar. KOnya' dan motosiklet diyarından selamlar. 2014 sıfır YBR 125 ESD ile aranıza katıldım. 1.5 ayda 1300 km yol yapmışım. uzun yılların araba sürücüsüyüm ama motosiklete yeni başladım. Bu benim motosikleti sabah çalıştırırken hiç gaz vermeden sadece marşamı basmak gerekiyor...

Yeni mesajlar