Arama sonuçlarınız

1. okanius

Yaş itibariyle Maxi Scooter a geçiş yapanlar...

Geçen hafta itibariyle GS imi satıp Kymco Xciting VS400 e geçmiş bulunmaktayım. Son zamanlarda genelde şehiriçi kullandığımdan sürekli 1. ya da 2. viteste gitmekten sıkıldım. Anladım ki çok uzun yol adamı değilim. Çok yoruluyorum. Ayrıca eşim de GS e binmiyor. Sağa sola arabayla gidiyoruz. Ufak...
  2. okanius

Maxi Scooter için yardım lütfen...

Merhaba arkadaşlar, Büyük cc bir Maxi Scooter satın almak istiyorum. Maalesef limitim çok yüksek değil. 9.000 TL üst limitim. Yaş 44, daha önce hiç scooter kullanmadım. 2 yıllık Fz6 ve CBF 600 tecrübem var. Günlük toplamda 20 km kadar bir kullanım olacak. Yaza eşimle hafta sonu gezintileri ve...
  3. okanius

Piaggio X9 500 hakkında düşünceler...

Selamlar. Yamaha FZ6 Fazer kullanıcısıyım. Eşimin artçı olarak daha rahat edeceği, uzun yola gidilebilecek, şehir içi kullanımı rahat ve makul fiyatlı bir maxi scooter almak istiyorum. toplam kilomuz 170 kg :) x9 500 ve x8 400ie bana mantıklı gibi geldi. 8.000 tl aklımdaki fiyat...
  4. okanius

FZ6 Fazer - Doğru kullanım şekli nasıl olmalı?

Merhaba arkadaşlar. 2 aydır 2006 model FZ6 kullanıyorum. Şimdilik sadece şehiriçi kısa mesafeler. ilk motor tecrübem. Motor güçlü olduğundan ne bileyim örnek olarak 2. viteste 40 - 50 km lerde kullandığımda devir 4.000 - 5.000 lerde oluyor. Bana bu durumlarda 3. vitese gerek olmadığını...

Yeni mesajlar