Arama sonuçlarınız

1. S

Bayiden 0 KTM Duke 250 ABS çıkardım

Merhabalar, Yaklaşık ilk motorumu (Honda CBR 125R) 10 ay önce almıştım. Ardından 3-4 ay sürüp tatmin etmediği için Bajaj Pulsar NS200'ümü aldım ardından yine tatmin etmedi... ve nasip oldu ve geçen Pazartesi günü bayiden aşağıdaki bebeği (KTM Duke 250 ABS) 0 KM olarak çıkarttım. Bayiye...
  2. S

Teorik Derslerle alakalı bir sorum var

Merhaba, benim derslerim 09.11.2020'de başladı Pazartesi - Salı - Perşembe - Cuma - Pazartesi - Salı şeklinde derslerime girdim ve bugün son buldu. Ben normalde önümüzdeki aya yazıldım, sonra beni sürücü kursundan arayıp öne çekeceklerini söylediler bende karantinadaydım, sana Pazartesi haber...
  3. S

Derslerim başladı, yardımınıza ihtiyacım var.

Merhaba, normalde ben Aralık ayına A1 ehliyetine yazıldım fakat beni bu aya yazdılar 3-4 gün önce haber verdiler ve karantinadaydım, şuan bitti çok şükür birşeyim yoktu. Fakat 3-4 gün önce haber verildi ve bugün yazılı sınav için derslere başlandı. Ben normalde önümüzdeki ay için staj yaptığım...
  4. S

Artçıyken de yola odaklananlar?

Merhaba, abilerim kardeşlerim. Ben 17 yaşındayım A1 ehliyete yazıldım, nasip olursa yakın zamanda hem ehliyetimi hem motorumu alacağım. Fakat arkadaşlarımın motorlarında takıldığımda hep yolu takip ediyorum, kim olursa olsun, isterse en iyi süren biri olsun güvensizlik veriyor, sizde de öyle mi...
  5. S

A1 ehliyetine başvurdum.

Merhaba, abilerim/ablalarım, kardeşlerim ben geçtiğimiz günlerde A1 ehliyeti için sürücü kursu önerisi aldım, bugün öğlen ise Özbay Sürücü Kursu diye Duaçınar'ındaki bir sürücü kursuna evraklarımı verdim ve başvurumu yaptım. Ekim bitti, Kasım dolu olduğu için beni Aralık ayına yazdılar. Almam...
  6. S

Bursa'da sürücü kursu arıyorum.

Merhaba, 17 yaşındayım ve A1 ehliyetine yazılacağım. Bursa'da bir sürücü kursuna gittim bana sürmeyi bilmeyenlere kayıt açmadığını söyledi. Benim de teorik bilgim var ama alıştırma yapmam gerek. Bana usulünce öğreticek Bursa'da sürücü kursu var mı? Toplasan motor 10 defa sürmüşümdür. Çevremde...

Yeni mesajlar