Arama sonuçlarınız

1. halukbaris

Motocross CR250R

Merhaba arkadaslar siteye uzun zamandır üyeyim belki hatırlarsınız eskiden XLR125 ile fotolarımı koymustum. Uzun zamandır sitede aktif bişi yapamadım. Ama bir kaç gün önce babm çok güzel fotolarımı çekince sizinle paylaşmak istedim. Bu arada yeni motorum CR250R 2zamanlı special kross 62hp güç...
  2. halukbaris

x-treme sporlar

Öncelikle biraz kendimi tanıtmak istedim. Ben xtreme sporlarla professyonel olarak uğraşan bir ailenin oğlu olduğum için bu sporlara başlamam fazla uzun sürmedi bisiklet kullanmaya basladığım 4-5 yasında aynı zamanda snowboard ve skateboard'a da basladım ve bu sıradışı sporlara ilgim giderek...
  3. halukbaris

Ehliyete yaşı tutmayan ama motordan vazgeçemeyenlerin dikkatine

Arkadaslar birkaç konuyu okudum ve bunu yazmaya karar verdim. Ben 16 yasındayım yani ehliyete yasım tutmuyo ama yakalsık 6 senedir yasalara karşı cıkmadan üst seviyede heyecan ve alt seviyede tehlikeyi birlestiriyotum. bu nasıl? die sorucak olursanız ki sorucaksınız? İlk olarak 10 yasında bi...
  4. halukbaris

honda xlr125 2002

MARKA: Honda MODEL/YIL:XLR125/2002 KM:16000 RENK:Kırmızı AÇIKLAMA:Motor çok temiz. bakımlar zamanında ve servisinde yapıldı. FİYAT:2500ytl TEL/E-MAİL:05056918710/[email protected] [/URL][/IMG]

Yeni mesajlar