Arama sonuçlarınız

1. DrFreeman

SİYAH KAPLAMA VE STİCKER TAVSİYE

Şu şekilde siyah kaplamak istiyorum motoru. Kaplama olduğu için ruhsatta sıkıntı oluyormu ? Bir de Ken Block 3D livery var bilirsiniz belki, bunu yapsam üstüne gidermi sizce?:) Ken block 3D Livery
  2. DrFreeman

EGSOZ PATLAMA SORUNU

Xtreme Enduro 250 yaklaşık 2 aydır servisteydi karbüratör manifoldu değişimi için. Neyse aldım motoru bek zorlamadım 1-2 gün. Sonradan motor ısınınca baya patlattığını farkettim egsozun, hani gazı uzatmayı geçtim vites değiştirirken bile düşük devilerde çatır patır atıyor. Hani çok hojdur bi...
  3. DrFreeman

A2 EHLİYET YANLIŞ YÖNLENDİRME

A2 sınıfı olarak başvurduğum sürücü kursunda ehliyet randevusu B sınıfı olarak alınıyor bugün görüştüğümde de hata yapmışız geri alamıyoruz malesef deyip A2 için ayrı ücret talep ediyorlar. Gerçekten bunun dönüşü yokmudur bu işte bi dümen varmı üstadlar ?
  4. DrFreeman

MONDİAL XTREME ENDURO 250 DEBRİYAJ !!

Merhabalar sayfada yeniyim xtreme enduro kullanıcısıyım. Debriyaj balatası hakkında sorum olacak nerden bulabilirim, uyan balata varmı vs. Çünkü çok araştırma yapmama rağmen yedek parça sitesinde bile bulamadım. Ayrıca bazen kalkışta kaçırma yapıyor çok nadirde olsa, genelde artçı varken yükte...

Yeni mesajlar