Arama sonuçlarınız

1. T

Kawasaki Z800-Cbr 650f

Merhabalar abs’li hasar kayıtsız z800 ya da 30 bini geçmemiş hasar kayıtsız cbr 650f arıyorum satan varsa ulaşabilir.
  2. T

Kışlık eldiven tavsiyesi

Herkese merhaba,400 tl kadar kışlık eldiven arıyorum ne tavsiye edersiniz?
  3. T

Öneri

Ybrmi sattım.Aslında amacım r25 almaktı ama üniversite işi çıkınca vazgeçtim yazın sonunda satmam gerekiyor.Aklımda pulsar var ama satarken uğraştır mı çok zarar edermiyim?Yada sizin önerdiğiniz bir makine varmı 2.eli hızlı satarken zorlanmayacağım bütçem max 9 bin tl.
  4. T

ybr 125

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-2014-5400-km-213266183/detay/
  5. T

ön fren nasıl kullanılır?

Ben 2 parmak alıştım ama bazıları 4 parmak kullanmanın doğru olduğunu söylüyor.Hangisi doğrudur?
  6. T

ybr için hangi lastik

Çoğunlukla asfaltta kullanıyorum michelinle metzeler arasında kaldım sizce hangisi
  7. T

yağmurluk önerisi

Herkese merhaba her gün toplam 10-15 km yol yapıyorum fazla bi bütçem yok işimi görecek bi yağmurluk önerirmisiniz
  8. T

Bu kaskı bilen varmı

http://www.motomarketim.net/magaza/?part=oku&id=517&pid=520&urun=171 motoru aldığım zaman almıştım hiç araştırmadan çok kötü bi kasksa değiştireyim
  9. T

Jikle çalışmıyor

Merhaba arkadaşlar;ybr 125 motorum var sabahları zor çalıştığı için jikle açıp çalıştırırdım.Geçen yine jikle açıp çalıştırmayı denedim ama hiçbir tepki yok,önceden devir 3000 bin civarı olurdu jikle açınca,şimdi 1000 civarı sorun ne olabilir?
  10. T

Kendim kaşındım

Herkese merhaba; Arkadaşımla geziyorduk canımız sıkıldı,boş bi alana gittik ön falan kaldırıyoruz,lastik yakıyoruz,lastik yakarken bi anda kontrolü kaybettim kendimizi yerde bulduk allahtan mont ve kask vardı bize birşey olmadı.Ders oldu ama bana birdaha böyle şeylerle uğraşmam
  11. T

İlk kazamı yaptım

Balıkesir'de yaşayanlar bilir Milli Kuvvetler Caddesi'nde ilerliyorum trafik olduğu için dura dura gidiyorum.Yine tam durduğum anda arkadan siyah bir doğan vurdu.Biraz ileri gittim ama dengemi kaybetmedim.Arkamda artçımda vardı indik hemen baktık birşey yok ikimizdede,motorunda bitek plakalığı...
  12. T

Mont önerisi

Herkese merhaba.400 tlye kadar kışlık mont arıyorum,ne tavsiye edersiniz?
  13. T

Motosiklet vergisi

Herkese merhaba; Bi sorum olucaktı motosikletimin trafiğe çıkış tarihi 03-06-2014 bugün vergi borcunu sormaya gittim.Bana hem ocak hemde temmuz vergisini ödemem gerektiğini söylediler.Benim sadece temmuz vergisini ödemem gerekli değilmi?

Yeni mesajlar