Arama sonuçlarınız

1. Fatiiiik

Şanzuman Tamiri Hakkında Yardımınıza İhtiyacım Var

Selamın aleyküm cümneten tekerinize taş değmesin. 2016 model Mondial Rx3i Evo sahibiyim. Motosikletim sadece 3ncü viteste ara ara öksürme yapıyor sorunun kaynağı belli 3ncü vites dişlisi. Sıfırı 1200 TL civarında bu kadar bütçem malesef yok ve biliyorum ki erken çözülmezse diğer viteslere de...
  2. Fatiiiik

Mondial Rx3i Evo Gösterge Su Sorunu

Merhabalar 2nci el mondial rx3i evo 2016 model motosiklet aldım 04.05.2020 yani dün yağmurda 70km yol gelmek zorunda kaldım yeni alıp getirdim daha doğrusu.Göstergeye su değince çıldırıyo ince eklem yerlerinden su giriyor sanırım ve hiçbişey belli olmuyor bu sorunu nasıl çözebilirim.Aramızda...
  3. Fatiiiik

Glovo Hakkında Yardım, Fikir ve Önerilerinizi Bekliyorum

Merhabalar, şuanda bir firma da aktif olarak kuryelik yapıyorum.Aklımda tabiri caizse bir kumar oynamak var.Biraz araştırmalarıma dayanarak Honda Spacy alıp günde 10 saat(Şuan ki işimde de 10 saat çalışıyorum) glovo yapmak. Şuan ki çalıştığım kurumda aylık 2800 TL + sigorta şeklinde...
  4. Fatiiiik

Ön Fren Merkezinin Kitlemesi

İyi günler, benim falcon wonder 150 2014 model motosikletim var, bi kaza geçirdim kazadan sonra ön fren kitlemeye başladı maneti değiştirdim hidrolik yağı değiştirdim fakat arada sırada lastiği çok ciddi anlamda tutuyo merkez, balatayı da değiştirdim 10 günlük balata, lastiğin karşısından...
  5. Fatiiiik

Kendi Motorumla Yazın Ne İş Yapabilirim? [Yardım]

Öncelikle merhaba herkese. Yazlari bi lokantada garsonluk yapiyordum 3 sene yaptim tatilde en son bozustuk bu yaz ne is yapcagimi cok bilemiyorum ama kendi motosikletim var ehliyetim ekipmanim eksiksizim anlayacaginiz ve kendi motorumla part time-full time nerde ne is yapabilirim haziran ayindan...
  6. Fatiiiik

Çizim Yaparak(Örn:Tisort Deseni) Nasil Para Kazanilir? Yardimm.

Merhaba abilerim/kardeslerim, en yakin arkadasim Corumda muhendislik okuyor ve 1, 1bucuk gun gibi boslugu var ve tabi ki her ogrenci gibi giderleri var. Sorum şu ki arkadasim cizim yaparak ornegin semboller, degisik figurler ve hayal gucunun erisebildigi her turlu sekilde bir seyler olusturup...
  7. Fatiiiik

Kaza Yaptım - Yaralıyken Dayak Yedim

Selamin Aleykum 2 gunce konu acmistim motorum bozuldu kuryeler yardim etti falan diye. Dun motorsikletimi yaptim ve besiktasa tekrar gitmek icin yola ciktim. Gittim cayimi ictim donuyordum alibeykoyde misirin ilerisinde YBS motor un karsisindaki viraja girdim gece 02.30 tam derenin ustundeki...
  8. Fatiiiik

Ben Böyle Güzel İnsnlar Görmedim - Başımdan Geçen Olay

Oncelikle Selamın Aleyküm. Cumartesi günü, özellikle belirtiyorum günü değineceğim çünkü, neyse yani dün akşam 10 a doğru çok sıkılmamla başladı olay, liseyi bitirdim evde lys sinavina tempolu çalışan bi kardeşinizim sıkıldım bunaldim hava degisikligi olsun diye tirnagimla topragi eşerek...
  9. Fatiiiik

Gaziosmanpaşa/Eyüp

Bu cıvarda ıkamet eden arkadaşlar varsa eşlik etmek isterim.Yaş 18 ehliyet ekipman var belirtmek istedim yaşımdan dolayı apaçi demeyin hakkımı yedirmem :) 150cc
  10. Fatiiiik

Bugün Başımdan Geçen Kaza - Allah Korudu.

Bugün hava İstanbul'da güzel diye amcam işyerine beni sen götür dedi, bende motor sürmeye yer arıyorum tamam dedim.Bu arada GaziOsmanPaşa'da oturuyorum, işyeri de Alibeyköy Cep Otogarı'nın orda.Neyse bıraktım amcamı iş yerine dönerken yerler ıslaktı ama bilen bilir yol biraz anayol gibi sıradan...
  11. Fatiiiik

Bugün Başımdan Geçen Kısa Bi Anı - Fiyatı Şişiren Esnaflara Kulak Asmayın

Havanın çok aşırı yağmurlu olmadıgı zamanlar okuluma motosikletle gidiyorum ve her zamanki gibi bu sabah uyandıgımda havanın çok yağmurlu olmamasından dolayı yine motosikletimle okula gitmeye karar verdim.Motosikletimi park ettigim yerden çıkarırken direksiyonun çok ağırlaştığını farkettim ve ön...
  12. Fatiiiik

Motorsiklete Silindir Eklemek - Lütfen Bilgii

Tek silindir 150 cc motosikletim var ve bi tane de çift silindir 125 cc motosikletim var.125 cc lik makinem bayadır yatıyor artık onunla bir işim yok satmaya satmam birazcık da manevi değeri var, düşüncem o ki 125 cclik makinemin silindirlerini 150 cclik makineme takabilir miyim? Takılırsa ne...
  13. Fatiiiik

Döner Başlıklı Makineli Tüfek Gibi Başlıklı Egsoz !

Merhaba arkadaşlar, konunun başlıgını nasıl evirip çevirsem diye harcadıgım eforu az bucuk tahmin etmişsinizdir. Demek istedigim http://www.hepsiburada.com/liste/carub-paslanmaz-egzoz-ucu-kromajli-2160145/productDetails.aspx?productId=otmbrkbr2160145&categoryId=26051 bu linkteki gibi egzoz...
  14. Fatiiiik

Motorsikleti Supermoto'ya dönüştürmek.

Merhaba arkadaşlar.Motorsikletimin tekerleklerinin boyutu Ön, 2.75 - 18 • Arka, 3.00 - 18 Ölçüler biraz zayıf ama benim jant takımına verecek kadar param malesef yok, acaba hangi marka model tekerlek alabilirim kalın olarak? Kalın alırsam çok bi zararı olur mu peki? Yardım eden etmeyen herkese...
  15. Fatiiiik

Sıfır Motorun Rölanti Sorunu

Selamın Aleyküm.Motorum daha 700 km ye gelmedi, çalıştırmadan önce jikleyi en alta çekiyorum tek marş çalışıyor daha sonra devam ediyorum yoluma normal devirlere çıkmıyor motor bi yerden sonra motoru bırakmıyor gitsin boğuyor bende jikleyi yukarı kaldırıyorum bu kez sorun olmuyor fakat jikleyi...
  16. Fatiiiik

Eyüp-Gaziosmanpaşa Civari Genç Arkadaşların Dikkatine :)

Selamın Aleyküm.Adım Fatih, yaşım 17, öğrenciyim,Malatya'lıyım(Elazığ'lı da desek yalan olmaz) Falcon Wonder-150 sahibiyim, 2. motorsikletim, 4 senedir motorsiklet sürüyorum.Gaziosmanpaşa'da oturuyorum fakat Eyüp Sultan'a da bir o kadar yakınım.Bu civarlarda oturan genç arkadaşlar, abiler vs...
  17. Fatiiiik

Motorsikletin Orjinal Yapışakanları Çıkartmak (Örn:Marka/Model Yazısı)

Selamın Aleyküm arkadaşlar.Açtıgım bi konuda degindim fakat kimsenin bi yardımı dokunmadı bu konuyu ayrıca ele almak istedim, mazur görün çünkü takıntılı insanımdır biraz.Konuya gelecek olursak motorsikletimin orjinal aldıgımda ki yapışkan desenleri biraz garip eski gibi duruyor ve aslında bende...
  18. Fatiiiik

Motorsikletim Sağa Kaçıyor

Selamın Aleyküm.Falcon wonder 150 sahibiyim 350 kmdeyim şuan gidonu bırakınca motor saga kacıyo sebebı nedır veya ne olabilir, bi bilgisi veya fikri olan varsa paylaşırsa çok sevinirim. Başka sormak istedigim bi soru bu motorumun tekerleklerini ebatının büyügünde bi lastikle degiştirmek ne kadar...
  19. Fatiiiik

Motorsikletimize Kendimiz Biçim Vermek-Muayene

Merhaba arkadaşlar, Barkın Bayoğlu'nun kendi şekillendirdiği Wunderwaffe motorsikleti görünce içim kıpraştı, becerebilme yeteneğimizde az çok var anlıyorum bu tür şeylerden,acaba kendi motorsikletimize böyle değişikler vs. yapsak muayeneden geçer mi? veya muayeneden geçirebilmek için en fazla ne...
  20. Fatiiiik

Supermoto İçin Yardım.

Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır supermoto hevesim var çünkü ayıptır söylemesi motorun üstünde sağı solu rahat duramayanlardanım o yüzden bi street motoru perte çıkartmışlıgım var, bütçem 4.000 TL marka vs. pek bilgim yok markası önemsiz bütcem civarlarında supermoto var mı acaba? Cevap veren...

Yeni mesajlar