Arama sonuçlarınız

1. K

Yağ Değişimi Mevzusu

Merhabalar, 7500 km'de 2017 model MT-25 sahibiyim. Motoru 3000 km'de aldım ve 5000. km bakımında yağ ve filtre değiştirildi. Forumlardan gördüğüm kadarıyla yağ değişimi için 2000 km öneriliyor. Motosikletler yüksek devir çevirdiği için midir anlayamadım fakat, işin kitabına uymak isterim...
  2. K

500-700 TL ARASI PANTOLON ÖNERİSİ

Merhabalar, 500-700 TL arası yazlık pantolon arayışındayım. https://www.motomax.com.tr/4riders-texas-korumali-kot-pantolon-siyah ile https://www.kalyoncumotor.com/urun/prosev-yazlik-fileli-motosiklet-pantolonu-xlarasında kaldım şimdilik. Kullandığınız ve önerebileceğiniz her türlü pantolona...
  3. K

150 Z-ONE Akü Önerisi

Merhabalar, 2018'de 2017 model sıfır aldığımız motorun aküsü bitti sanırım. 2500 Km yol yapmışız henüz. Buna hangi aküyü almalıyız?
  4. K

Yarı Açık, Çene Açılır Kask Mevzusu

Selamlar abiler, Kapalı "full face" kasklara sahibim, herhangi bir üşengeçlik göstermeksizin istisnasız her mesafeye mont, eldiven ve kask ile gidiyorum. İşim evime 2 km uzaklıkta, sabah doğrudan işe, dönerken de biraz dolanayım diyerek 4-5 km yol yaparak eve gidiyorum. Şehir içi, şehir dışı...
  5. K

Kural İhlali Var mı?

Merhaba arkadaşlar, bugün yaşadığım olay ile ilgili görüşleriniz almak istiyorum. Not: Görüntü aslında güzel ama beleş kesici kullanınca bu kadar oluyor sanırım. Saygılar..
  6. K

900₺ Kask Önerisi

Merhabalar, Aylar önce Mt-Helmets Blade2 SV Mat Siyah kask sahibi oldum (600₺). Fakat ilk deneyimimden itibaren başıma bela olan rüzgar sesinden muzdariptim. Sonunda İspanyol firmasına bir e-posta gönderdim ve Türkiye Distiribütörü yetkilisi Cemil Bey'in de yardımı ile ilgili kaskım için...
  7. K

19000 TL'a kadar 250 cc Bandında Motosiklet Önerisi

Merhaba arkadaşlar Forumda ve motosiklet camiasında yeniyim. Geçen yıl kuzen ile birlikte başladığımız motosiklet sevdasına bu yıl yalnız devam ediyorum :) Hiç tecrübem olmadığı için kendime Mondial 100 MG Superboy aldım. Yatma kalkma olur diye ve hızlı olmaması için tercih etmiştim. 2300 Km...