Arama sonuçlarınız

1. Owl King

Manyaklığın Sınırlarını Zorlayan Siyahi Kardeşlerimiz

https://www.youtube.com/watch?v=_fHS6-Nnqso Adamlara manyak demek bile az kalıyor. :D
  2. Owl King

Taksici Tarafından Bıçaklanan Motokurye

İnternette bir motosikletsitesi paylaşmış. Ben moto kuryeyim Dominosta Bi taksici tarafindan bicaklandim Adam hem kirmizida gecti hem onume kirdi hem kufur etti 2 kisilerdi biri bicakladi Mesut Buyrun konuyu bırakıp yatayım...
  3. Owl King

Alman Motosiklet Çeteleri Kadınların Onurunu Korumak Adına...

Bir süredir gelişen olaylardan sonra, son medya haberi ile Alman kadınlara saldıran sığınmacılar haberiyle harekete geçen Motosiklet çeteleri insan avı başlattılar. Geçen hafta sonu 2 Pakistanlı ve 1 Suriye vatandaşını yaraladılar. Bu ay içinde 12 kadar kadına saldırdığı tespit edilen...
  4. Owl King

Koca yürekli motorcular köprü'deki köpeğe koruma kalkanı oldular

İstanbul'da yolunu kaybederek 15 Temmuz Şehitler Köprüsüne giren köpeğe motosikletler eskortluk yaptı. Görüntülerde motosiklet sürücülerinin Avrupa'dan Anadolu yakasına geçmek için köprüyü kullanan köpeğe koruma kalkanı olduğunu görülüyor. Sosyal medyada yayınlanan görüntüler Avrupa'dan Anadolu...
  5. Owl King

250CC Baslangic tartismalari

Simdi taslanacagim belki defalarca bu konu acilmistir. 250CC ile baslamak istiyorum diyenlere baya bir saydiriyor birkesim. Kontrol edemezsin, cok agir, parcasi pahali vs diye. Bir kisim ise egitimini aldiktan sonra gayet baslanabilir diyor. Simdi ben olaya su yonden bakmak istiyroum. 250CC...
  6. Owl King

MT Revenge Muadili Var Mı?

Merhaba arkadaşlar. Pek belirtmedim ama abim de yakın zamanda motosiklet aldı. Arora marka almış. Kendisi Muş'da ikamet ediyor bu mevsimde zaten kullanamaz ama alma sebebi baya uyguna almış motoru sıfır vaziyette. (Normal bayi fiyatından almamış) Neyse uzatmayayım kask için bunu önerdim ben...
  7. Owl King

Hangi Durumlarda Arabalar Sağlanmaz (Sağından Geçilmez)

Yeterince açıklayıcı olduğunu düşünüyorum başlığın. :) TŞK ederim şimdiden.
  8. Owl King

Yurdum İnsanımızın Kendi Canına Düşman Olması

Bu konudan bahsetmek istiyorum. Çok dile getirilmişdir zaten de gene de söylemek istiyorum. Bir insan kendi canına nasıl kastı olur ben bunu anlayamıyorum. Adamlar 60 TL'lik Nazi kask diye tabir edilen en ufak bir darbede kafadan fırlayan, nerdeyse hiçbir koruma sağlamayan plastik kasklardan...
  9. Owl King

Motosiklet Pantolonu Giyen Biri İçin Dizlik Şart Mı?

Başlıkta yeterince açıkladığımı düşünüyorum. :) Bir de bu motosiklet pantolonları eldiven misali derimizi koruyor. Bakıldığında günlük giydiğimiz kotlardan hiçbir farkı yok görüntüde. Ana maddesi nedir bu korumalı motosiklet pantolonlarının?
  10. Owl King

Megelli 250R Ve Altın Elbiseli Adam Sorunsalı

Daha önce açıldı mı konusu, tartışıldı mı bilmiyorum. Ama şuna denk geldim. Ne düşünüyorsunuz? Kime güveneceğiz yav biz onu da anlamadım...
  11. Owl King

KTM 125 DUKE ABS İle Motora Başlanır Mı

Merakımdan soruyorum. Motosiklet serüvenine bu aletle başlayan biri ne gibi zorluklar çeker? Veya çeker mi?
  12. Owl King

Tambur Fren Nedir?

Disk ve Kampana fren'i duydum da Tambur fren'i ilk defa duuyoyorum.
  13. Owl King

Virajlar Hakkında Bir Soru

Arkadaşlar motor konusunda tecrübesiz ve bilgisiz birisiyim. Merak ettiğim bir konu var. Şimdiden teşekkürler. CBR 250 vs tarzı Racing katogorisi motorlarda virajları mesela çok yüksek hızlarda dahi motoru yatırarak kolayca alabiliyoruz hızımızı çok fazla düşürmeden. Benim sorum şu. Pist...
  14. Owl King

CUB Motor Ve Commuter Motor Sürüş Farkı Nedir?

Merhaba arkadaşlar, bu ilk konum. Merakımdan açıyorum bu konuyu. Yanlış yere açtıysam kusura bakmasın mod arkadaşlar. Acemiliğimdendir. Öncelikle şunu belirtim ki, birkaç ay önce arkadaşım motosiklet kullanmayı öğretmeye başlamıştı bana. Maalesef 2. kullanışımdan sonra üniye başladığından...
  15. Owl King

Hatay'dan Selamlar

S.A arkadaşlar foruma yeni katıldım. Oldukça güzel bir ortama benziyor. :)