Arama sonuçlarınız

1. F

Bu Yağ Nedir? Zararı Olur mu?

Bugün sabah motosikletle okula gidip geldim ve gelirken benzinin fiyatı hazır düşmüş depoyu fulleyim dedim. Hatta bayağı bir fulledim yani benzin kapağını kapatacak kadar yer kaldı. Neyse eve geldim aradan 20-30 dakika geçti annem dedi aşağısı çok benzin kokmuş git bir bak. Gittim baktım...
  2. F

Siz Olsaydınız Değiştirir miydiniz?

Şuan ki motosikletimi satıp RKS Titanic 150-S modelini almayı düşünüyorum. Sizce ARORA AR125-48 YEBERE olan motosikletimi satıp RKS Titanic 150-S almak mantıklı olur mu? Bu arada kendi motosikletimden memnunum bir şikayetim yok, çok şükür arıza falanda yapmadı. Bir ara lastik sorunum olmuştu onu...
  3. F

YBR Siperlik Camı İş Görür mü?

Orijinal YBR'ye çok benzeyen Arora marka motosikletim var. Malum Eskişehir de yaşadığım için kışları bayağı soğuk oluyor. Okula gidip gelirken rüzgarı kesmesi açısından internette YBR için satılan tur camları dikkatimi çekti. Şimdi sorularıma gelirsek; 1) Sizce bu tur camları benim motosikletime...
  4. F

Motosiklet lastiğim birden indi.

Öncelikle herkese hayırlı geceler. Bu akşam arkadaşla motosikletlerle gezelim dedik. Onun motosikleti de geçici olarak bizim garajda olduğu için ben kendi motorumla onu alıp bizim garaja getirip sonra gezecektik. Neyse yola çıktım onu almak için ama motosiklette bir tuhaflık vardı. Sanki arkası...
  5. F

Motosiklet Gazsız Çalışmıyor.

Evet başlıktan da anlayacağınız üzere motosikletim gazsız çalışmıyor. Aldığımdan beri sürekli gaz vererek çalıştırıyorum. Sadece 1 kere gazsız çalıştı ondada 4-5 gün çalışmamıştı nasıl tek marşta aldı da gazsız çalıştı anlayamadım :cyclopsan. Neyse öncelikle gaz ile çalıştırmanın motora zararı...
  6. F

İlk 500 km bakımı ve titreşim

Yaklaşık 2 hafta önce sıfır motosiklet aldım, konusunu da açmıştım hatta. Neyse Çinli bir motosiklet olduğu için bazı kusurları var sırayla kusurları söylemek istiyorum. Bu arada motosikletim ARORA AR-125 48 YEBERE modeli. 137 cc bir motosiklet. 1) Yan ayaklık motosikleti çok fazla dik tutuyor...
  7. F

Motosiklet sürerken heyecan yapmak

Yaklaşık 1 hafta kadar önce motosiklet aldım ARORA AR125-48 modelini. Çakma ybr tarzında bir motosiklet. Neyse, evde durduğum zamanlar motosiklet sürme hevesim çok fazla oluyor ama motosiklete bindiğim zaman otomatik olarak bir heyecan basıyor. Nedir bunun sebebi? Acemi olmam, yeni başlamamdan...
  8. F

İlk Motosiklet Ve Lastik

Öncelikle herkese iyi akşamlar. Foruma yeni üye oldum, hafta sonu nasipse sıfır motosiklet alacağım. İlk motosikletim olacak, ekipmanlarımı ve ehliyetimi aldım. Taksitle alacağım için 2. el japon alamıyorum. Aklımda Mondial Drift ve MR Vulture modelleri var, fakat lastik olayı sıkıntı herkes...

Yeni mesajlar