Arama sonuçlarınız

1. caddeadami1

SIFIR AYARINDA AKROPOVİC F650GS

Hatay Antakya'da orjinal temiz İletişim: 05052996143
  2. caddeadami1

caddeadami nın motosikleti kapandı / chopper / yağmurluk kışlık çadır motosiklet

Babam ile birlikte 2 günlük çalışma sonucunda bitirdik. Malzeme olarak ince profil kullandık bazı yerlerde görüyorum su borusu ile yapan da var bununla yapınca sallantı sıfır oldu. Ne kadar doğru ne kadar güzel ve ya ne kadar güvenli olduğu tartışılır ama yağmurda işe gitmek zorunda olan ve...
  3. caddeadami1

Neden YDS ? Yds bot güvenilir midir?

4 yıldır kullandığım bot ile alakalı tecrübelerimi paylaştım dileyen bir göz atabilir https://youtu.be/NkMriyQNcsI
  4. caddeadami1

Buff ın orjinal tr sitesi hangisi?

Arkadaşlar buff almayı düşünüyorum bir çok farklı isimde site var hangisi fiyat olarak iyi ve orjinal? ---------- Mesajlar birleştirildi - 17:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:08 ---------- Kullanan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim bir de bu buff ı sürekli yıkamak gerekiyor mu...
  5. caddeadami1

Bu balaklava kask ile kullanıma uygun mu arkadaşlar önemli??

Aliexpreste bi balaklava buldum tarzı çok hoşuma gitti kask ile kullanabilir miyim bilmiyorum daha önce hiç balaklava kullanmadım özellikleri ne olmalı kask için özel balaklavakar var mı yoksa bu ürün veya benzerleri olur mu?? AliExpress'te ne buldum, inanamazsın...
  6. caddeadami1

Suzuki V-Strom 250 Abs 15 Kasımdan sonra bayilerde olacak !

Suzuki motosikletin kendi sitesindeki resmi bilgiye göre suzuki v-strom 250 abs 15 kasımdan sonra bayilerde olacak fiyat bilgisi henüz açıklanmadı. Fiyat açıklanır açıklanmaz konu güncellenecektir. V-Strom 250 takipçilerinin heyecanlı bekleyişi yakında sonuca varıyor :bestmt:
  7. caddeadami1

Caddeadami’ nın herkesten sakladığı motoru ortaya çıktı!!!

Bizim garibanda bu arkadaşlar.. Çinli diye ucuz diye artık yıprandı diye paylaşmaya çekindim 2007 den beri bizde sıfırdan bu yana ilk sahibiyiz ben ve babam kullandık 10 yıldır ayakta koca çınar..
  8. caddeadami1

İkinci el YBR mi Sıfır Kuba Ruha mı?

Arkadaşlar biliyorsunuz ki Kuba nın Ruha 125 diye bir motosikleti var görüntü olarak birebir ybr kopyası.. Bu motorun sıfırı 4.500 lere kadar bulunuyor plaka vs derken 5000 üzeri bir tutara sıfır Ruha almak mı mantıklı yoksa 2012-2013 15-20 bin seviyelerinde 4-5 bin lira arası ikinci el YBR mi...
  9. caddeadami1

Kuba Ruha 125 Kullacı Grubu Kuruldu..

https://m.facebook.com/groups/1111210915682647 Tüm arkadaşları bekliyoruz
  10. caddeadami1

5000 lira ve altında motosiklet önerisi

Mümkünse sıfır ya da düşük kmli olacak şekilde alınabilecek seçenekler nedir? Günlük kullanıma uygun uzun vadede üzmeyecek çok yüksek hızlar torklar vs. beklenmeyen az yakıt tüketimi kaliteli parça iyi işçilik ve uzun süre kullanıma dayanıklı bir motosiklet bakıyoruz. Dayımın oğlu bana sordu ben...
  11. caddeadami1

Yamaha 2017 Resimde 7 Fark Bulma Oyunu

İki resim arasındaki 7 farkı bulana Yamaha'dan çakmaklık hediye :queen: AĞUSTOS EYLÜL
  12. caddeadami1

Motosiklete Radar, Hgs, Köprü vb. PTS cezaları nasıl yazılıyor?

PTS: Plaka Tespit Sistemi. Beyler kafamı kurcalıyor motosiklette önde plaka yok radar hgs körpü ve benzeri PTS ile çalışan yerler nasıl ceza kesiyor?? Mesela ben radardan geçtim diyelim plakamız arkada nasıl oluyor?
  13. caddeadami1

Vatan ŞAŞMAZ Öldürüldü !

Otel odasında sırtından vurularak öldürülmüş. Öldüren kadın da kafasına sıkmış. Çok seviyordum la bu adamı :pale: ---------- Mesajlar birleştirildi - 22:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:34 ----------
  14. caddeadami1

Bajaj avenger neden satışta değil?

Bu konuyla alakalı bilgi sahibi olan arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim
  15. caddeadami1

Aea ya ve tüm motorculara laf vuran köşe yazısı!!!

Bu yazı hakkında ne düşünüyorsunuz? Okudukça sinirlerim bozuluyor :pr:
  16. caddeadami1

Suzuki Motosiklet sitesi açılmıyor ?

Siteye giriş yapamıyorum sorun bende mi yoksa başka giremeyen var mı?
  17. caddeadami1

Enduro-Cross farkları ? Anlamadığım bazı şeyler?

Beyler şimdi benim anlamadığım bişey var enduro motorlar uzun yol için kullanıma uygun gezi motoru demek olmuyor mu? Hani böyle kilolu topcaseleri yan çantaları olan motorları süren uzun yollara giden amcalara endurocu demiyor muyuz? Enduro çamurlu toprak arazide yapılan hareketli aktiviteye mi...
  18. caddeadami1

Motosiklet araştırma sitesi?

Bazı araba siteleri var beyler mesela sıfıraraçal gibi giriyorsun dizel benzin seçiyorsun sana fiyatları getiriyor şu şu kadar diye.. Motosiklet için de atıyorum filtreleme > abs > 250cc vb diye seçip sıfır modelleri önümüze getiren bir site yok mu türk veya yabancı fark etmez.. sahibinden de...
  19. caddeadami1

Parası olan hiç beklemesin motosiklet alsın

Bu zamanlarda almadığınız motosikletler 3-4 ay sonra euro4lü yeni kasalı vs gibi özelliklerle süsleyerek 5-6 bin₺ daha pahalıya satılınca üzülürsünüz. Japonu da çinlisi de hintlisi de 2018 de efsane zamlarla gelecek. Çoğu seri bitecek(200cc-600cc-300cc)
  20. caddeadami1

Yazlık bölgeler için ekipman önerisi

Hatay'da yaşıyorum yaz-kış sıcak bir memleket antalya,alanya, mersin vb. gibi şehirlerde de arkadaşlar benzer durumla karşılaşıyordur.. O yüzden ekipman düzerken kışlık almayı düşünmüyorum çünkü yağmurda çamurda motosiklet e binmeyeceğim. Pantolonu rider denimden alacağım botu da YDS öneriyorlar...

Yeni mesajlar