Arama sonuçlarınız

1. B

Motosikletlerdeki Çantalara Ceza kesilmesine sebep olan Firma

Motoskletlerdeki çantalar için ceza kesilmesine sebep olan işletmenin Anadolu Restoran İşletmeleri yani Mc Donalds olduğunu biliyor muydunuz? Şikayetinin ise lahmacun pizza gibi paket servis yapan motorlardaki çantaların "kanuna uyup uymadığı" üzerine olduğunu. Pis rekabet Haadi hayırlı big...
  2. B

250cc ile başlayan arkadaşım 2. kazasını yaptı

Arkadaşlar daha önce konusunu açmıştım hyosung gt250r sahibi arkadaşım düşük hızda virajı alamayıp motoru devirmişti. Motorun yan grenajlarında ufak çizikler vardı Arkadaşıma hiç birşey olmamıştı sadece tulumunun diz ve dirsek kısımlarında ufak sökükler ve çizikler olmuştu.. Bu arkadaşım...
  3. B

Az daha kaza yapıyordum Elazığlılar içeri >>>>

Arkadaşlar bugün başıma kötü bi olay geldi.. Arkadaşım ilk motoru olan hyosung gt250r ile ufak bi kaza yaptı.. Virajı alamadı ve motoru devirdi .. Çok şükür arkadaşımda bişey yok .. Tabi motordada bişey yok sadece yan grenajlarda bi kaç çizik var.. Asıl konumuza gelecek olursak.. Arkadaşım...
  4. B

Bajaj boxeri test eden arkadaşların yorumlarını bekliyorum

Cümleten günaydın arkadaşlar Başlıktada belirttiğim gibi bajaj boxeri test eden yakından gören arkadaşlarımın abilerimin yorumlarını bekliyorum Şimdilik bildiğim tek şey debriyajı pamuk gibiymiş Bilgilerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim teşekkürler
  5. B

başlangıç için ybr mi cbf mi polemiğine son

:) Evet arkadaşlar yıllarca tartıştık durduk.. Kimisi geldi hiç tecrübem yok ama ss istiyorum dedi.. Kimisi ybr cbf çok çirkin başka motor önerin dedi ..Kimiside sırf şekil diye çinli aldı.. İşte bütün bu tartışmalara , polemiklere , kavga gürültüye bi son verecek motosiklet markası çıktı...
  6. B

Sizlere kendimi tanıtıyım

Selamun Aleyküm arkadaşlar.. Yaklaşık 6 aydır üyeyim ama daha kendimi yeni tanıtabiliyorum Yani kendimi tanıtmayı unutmuşum direk konulara mesaj yazmaya başlamışım :) Ben deniz Mehmet Emin KARADAĞ.. Konya doğumluyum .. Elazığda yaşıyorum. Fırat üniversitesi enerji sistemleri mühendisliği 1.sınıf...
  7. B

sahibinden.com dan inciler

Haydi herkes sahibinden.com da gördüğü ilginç ilanları bu başlık altında paylaşsın.. Ben bi tanesini paylaşıyorum.. Bu ilanı ilginç kılan ise motosikletin fiyatı :)
  8. B

selamlar aramızda body armour yani fileli ful koruma kullanan var mı?

arkadaşlar 3 yıldır kullandığım alpinestars montumun yanına body armour diye tabir edilen fileli ful koruma düşünüyorum.. kullanan yada tavsiye edebilecek arkadaşlardan abilerimden yaşıtlarımdan yardım istiyorum... şimdiden herkese teşekkürler.. :mrgreen:

Yeni mesajlar