Arama sonuçlarınız

1. N

Motorcu dedenin 5000 km lik Balkan Turu

Merhaba gençlik, gençlil diyorum çünkü Motosiklet.net camiasının en yaşlı aktif motorcusu olduğumu zannediyorum.Efendim geçen sene yarıda bırakmak zorunda olduğum ve yarım balkan turu olarak adlandırdığım turu bu sene 5000 km olarak tamamlayarak bitirdim. Bu seyahatimde Bulgaristan...
  2. N

Temmuz-Ağustos aylarında Balkanlar gezisi için motorlu arkadaş arıyorum,

Temmuz sonu ağustos başı tahminen 4000 km lik bir tur için motorlu arkadaş arıyorum, motorum Regal Raptor DD 150 cc lik, geçen sene aynı motorla 3000 km yarım Balkan turu yapmıştım, bu sene Saray Bosnaya kadar çıkıp adriyatik kıyılarından ve Yunanistan üzerinden Pireden Feribotla Rodos, veya...
  3. N

Scooterle gezi arkadaşı arıyorum

Merhaba arkadaşlar, geçen yapmış olduğum Antalyadan hareketle, Ege-Trakya-İstanbul- Antalya arası 2300 km lik geziden sonra bu yaz gene Trakya belki Bulgaristan veya Yunanistan üzerinden Makedonya-Bulgaristan üzerinden tahminen 3500 km lik bir gezi yapmak istiyorum, tabi nasip olursa, Motorum...
  4. N

Motorcu Ahmet Dedenin aranıza katılması

[/SIZE:thumleft:[email protected]:cat::cat:] [/FONT [SIZE=3][FONT=Arial Black] Merhaba gençlik, bendeniz Ahmet Bakar ,31.10.1945 istanbul doğumlu olup halen Antalyada ikamet etmekteyim genç yaşımdan beri motorlara ilgim var, zmanında İstanbulda gençken Nişantaşında kiralık motor...

Yeni mesajlar