Arama sonuçlarınız

1. R

SYM jet 14 200i yağ yakıyor

Merhaba arkadaşlar, Normalde motorumun yağ değişim periyodu 3 bin km. Ben bundan yaklaşık 1 ay önce 2300 km deyken yağını bi değiştireyim dedim. Normalde yaklaşık 800 ml çıkması gereken yağ 550-600 civarında geldi. 10-40 yağ kullanıyordum. Daha kaliteli bir yağ koydum sonrasında 10-30 tam...
  2. R

Sym şanzıman yağı hakkında

Sym jet 14 ün şanzıman yağını değiştireceğim. Kitapçıkta 85w 140 kullanmam gerektiği yazıyor. Motülün 10w 40 transoil yağı var bu olur mu acaba? Konu hakkında bilgisi olan var mı?
  3. R

Yeni motor tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar. Ben kuryelik yapıyorum aktif olarak. Şu anki motorun bozuldu ve 70-75 bin tl civarına motor bakıyorum. Sıfır olmalı 2. el istemiyorum. Normalde vitesli motor kullanan biriyim ama çalışırken scooter hem rahat oluyor hemde yağmurda ayaklarım ıslanmıyor. Mondial Strada almayı...
  4. R

Sıfır Mondial Superboy 125i mi Yoksa 2012 CB 125 E mi?

Arkadaşlar arada kaldım. Sıfır mondial superboy 125i mi alıyım yoksa 100 bin km de CB 125 E mi alayım 2012 model? Yorumlarınızı bekliyorum zamanım kısıtlı lütfen :)
  5. R

100 superboy ile 125 superboy arasında ciddi fark var mı?

Arkadaşlar motorumu sattım işe gidip gelmelik ufak tefek işlerimi halletmek için uygun bi motor bakıyorum. Superboyun fiyatları uygunmuş 100 lüğü ile 125 liği arasında çok ciddi bi fark var mı. Dışarıdan bi farları farklı görünüyor motor gücü olarak bi fark var mı aralarında?
  6. R

Kurye için kask önerisi

Arkadaşlar bundan 2 ay önce kaza yaptım sağ bacağım kırıldı. Full ekipmandım bu arada arabayla çarpıştım. Kaskımla arabanın ön camına çarpıp paramparça etmişim ön camı kazanın şiddetiyle. Kaskta sadece ufak çizikler var kırık falan yok ancak ben kaskımı değiştirmek istiyorum 2. Bir kazada bu...
  7. R

Zontes S250 Lastik ve ekipman tavsiyesi

Arkadaşlar motorum Zontes S250 bu motor için bana güzel lastik önerebilir misiniz? Yazlık ve kışlık ayrı ayrı almayı düşünüyorum. Kış vakti karlı havalarda binmeyi düşünmüyorum ama yerler ıslakken falan binerim muhtemelen. Aynı zamanda ben kuryeyim arkadaşlar bu sebeple günde 11 saate yakın...

Yeni mesajlar