Arama sonuçlarınız

1. pintus

500 Liraya Kadar Mont Önerisi

Herkese merhaba. Malum kış yaklaşıyor. Şimdilik Jack Wolfskin’in ince montunu giyiyorum. Görmüşsünüzdür illa ki birilerinin üstünde. Sağanak yağışa yakalanmadım fakat hafif yağmurlarda su geçirmedi. Rüzgarı da aldığı pek söylenemez. Ayrıca Mudwill’in su geçirmez pantolonu var ondan da çok...
  2. pintus

Sahibinden Satılık Honda CB 125 R

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-2018-model-sifir-ayarinda-cb-125r-608280069/detay/
  3. pintus

Yanlış Yağı mı Satın Aldım ?

Herkese merhaba. Daha önceden 1000 km bakımında servis doldurduğu için motor yağını bilemedim. Bugün satın almadan önce kitapçıktan bakarak almaya karar verdim. Kitapçıkta yazanlar şöyle; JASO T 903 standardı*1:MA SAE standardı*2: 10W-30 API sınıfı*3 SG veya üstü Görseldeki yağın üzerinde...
  4. pintus

A101 Kampanyası - Piranha 1125 Aksiyon Kamerası

Herkese merhaba. A101'e indirimli ürünler gelecek belki göreniniz olmuştur. Oradaki aksiyon kamerası dikkatimi çekti. Çekim kalitesine biraz baktım dandik bir şeye benziyor ama belki kullanan vardır. Merak ettim yorumlarını. https://www.a101.com.tr/brosurler/25-31-agustos/aldin-aldin/
  5. pintus

Tekerleğe Çivi Girmesi

Herkese merhaba. Dün sabah işe gitmek için hazırlanırken tekerlekte çivi olduğunu fark ettim. Kaç gündür orada Allah bilir. Çıkarmaya çalışınca pıss etti dokunmadım ben de. Tekerleğin havasında sertliğinde bi fark hissedemedim elle bastırınca çok sert duruyor hala dünden beri. Biraz...
  6. pintus

Yalova'da Motosiklet Ekipman Dükkanı Arıyorum

Herkese merhaba, internetten araştırdım fakat güzel bir sonuca varamadım. Bildiğiniz, satın aldığınız, kaliteli ve fiyat-marka seçeneği bol olan ekipmanlar satan herhangi bir dükkan varsa paylaşırsanız çok sevinirim. Şimdiden herkese teşekkürler.
  7. pintus

A2 Başlangıç Önerileriniz Nelerdir ?

Herkese merhaba. A2 ehliyetim kargoya verildi. Daha önce motosiklet tecrübem yok. Trafiğin az olduğu 80 bin nüfuslu bi ilçede yaşıyorum. Ev-İş arası kullanacağım. Gidiş geliş 17 Km. Sıfır Km motosiklet almak istiyorum. Hızdan ziyade sağlamlık ve güvenlik daha önemli benim için. Abs ve sıvı...
  8. pintus

Randevu Alamıyorum

Merhabalar, bugün kurstan A2 ehliyet dosyamı aldım. https://surucurandevu.egm.gov.tr/ adresinden randevu almam söylendi. Siteye girdiğimde 30 Marttan itibaren randevu.nvi.gov.tr adresinden alınacağı yazıyor. EGM Sürücü Randevu Sistemi ÖNEMLİ DUYURU 30 Mart 2018 tarihi itibariyle sürücü belgesi...
  9. pintus

F/P Toplama Ekipman

Herkese merhaba, dün A2 direksiyon sınavını geçtim. En kısa zamanda ehliyeti de çıkartacağım. Merak ettiğim şey ise bilgisayarlarda olduğu gibi ekipmanlarda da fiyat performans ürünleri var mı acaba ? Farklı sitelerde ve Youtube'ta atıyorum "5 bin liralık oyun bilgisayarı" gibi toplama...
  10. pintus

Kış indirimleri ne zaman başlıyor ?

Arkadaşlar merhaba.Bir süredir ilk motorumu almayı planlıyorum.Ehliyet>Kıyafet>Motor sırasında bir planım var.Araştırdığım kadarıyla,az da olsa kışın motorlar indirime giriyormuş.Bunun belli bir ayı,tarihi var mı ? Honda Pcx 125 almayı düşünüyordum.Eylül ayında %20 zam geldi,şansımı...
  11. pintus

4000₺ Başlangıç Motoru Önerisi

Merhaba arkadaşlar.24 yaşındayım.ÖGG’yim.Motor ve trafik tecrübem yok.Motor sürmeyi öğrenebileceğim uygun motor arıyorum.Fakat karar veremedim.İyice tecrübe edindikten sonra ev-iş arası kullanmayı düşünüyorum.8 KM mesafe var.(Bursa-Orhangazi) Tam otomatik veya yarı otomatik...
  12. pintus

Tecrübesize Başlangıç Motoru Önerisi

Öncelikle herkese Selamun Aleyküm arkadaşlar.Direkt konuya giriyorum Daha önceden motor kullanmadım.Tecrübem yok.24 yaşındayım. YBR 125 almayı planlıyordum ama gördüğüm kadarıyla artan fiyatından dolayı bir çok kişi o fiyata değmez diyor.Ben de onu askıya alıp diğerlerini araştırırken bir çok...

Yeni mesajlar