Arama sonuçlarınız

1. aybarssurucu

İzmir'de Son Yağışlar Sonrası...

Trident mi alalım? Yoksa Bestway bot mu? Konu sponsorumuz ; @tommygun Haftayı azıcık gülümseme ile kapatalım. 🤣🤣🤣🤣🤣
  2. aybarssurucu

Made in India...

Dün Avrupa Birliği, Hindistan ile gümrük anlaşması imzaladı. Ve Türkiye de bu birlikte tek taraflı olarak yer alıyor. Yani Hindistan imalatı her ürün Türkiye'ye sıfır gümrükle gelecek. Motorcular olarak bu bizi neden ilgilendiriyor; * Bajaj + Hindistan üretimi KTM ve kaydıracağı alt markaları...
  3. aybarssurucu

KTM Duke 200 Topluyorum

Arkadaşlar, 2015 KTM Duke 200'üm var. Kaza yaptım; ön takım, şase ve makine sağlam. Ama geri kalan neredeyse herşeyi yenilemek istiyorum. Bu sebeple direk alımla makinesi olmayan ama gerisi - özellikle plastik kısmı sağlam motor arıyorum. Lazım olanlar; Ön Tekerlek - Komple Arka Tekerlek -...
  4. aybarssurucu

Sym SYM-Jet 14 200i ABS

Bu modeli kullanan yok mu yahu? Başlığı bile açılmamış?
  5. aybarssurucu

ARANIYOR : Pulsar 200 NS Komple Motor / Kelle Motor

Sevgili Motosiklet.Net üyeleri, Sübap kesmesi nedeniyle büyük hasarım var. Bu sebeple Pulsar 200 NS Komple Motor / Kelle Motor aramaktayım. Titiz ve detaycıyımdır. Dolandırıcılar iletişim kurmazsa sevinirim, zira ilan siteleri onlarla dolu.
  6. aybarssurucu

Manisa - Turgutlu Yolunda Kazaya Yol Açan Motosikletçiler

Sevgili Motosiklet.Net ailesi, Pazar günü Manisa - Turgutlu yolunda bir bisikletçi arkadaşımıza yolda kasti olarak fiili saldırıda bulunulmuş ve kolu kırılmış. Kendisi bugün tekrar hastahaneye gittiğinden detayları alamadık. Arkadaşımız boyahane ustası olarak çalıştığından şu an ne kadar zor...
  7. aybarssurucu

Enduro ile Takaslı Kawasaki VN 800

Kawasaki VN 800 Classic Vance&Hines Arkadaşlar motosikletimi tekrar enduroya dönmek istediğimden satışa çıkardım. Motoru alma sebebim şu; geçirdiğim sakarca bir kaza sonucu babamın scooter'ı ile ayak bileğimi kırdım ve kuvvetlenene kadar sadece alçak bir motosiklete binebileceğimi gördük. Bu...
  8. aybarssurucu

Kawasaki VN 800 Classic Vance&Hines

Arkadaşlar motosikletimi tekrar enduroya dönmek istediğimden satışa çıkardım. Motoru alma sebebim şu; geçirdiğim sakarca bir kaza sonucu babamın scooter'ı ile ayak bileğimi kırdım ve kuvvetlenene kadar sadece alçak bir motosiklete binebileceğimi gördük. Bu sebeple enduro motorumu satıp bunu...
  9. aybarssurucu

KTM Adventure R - 2000 LC4

Marka: KTM Model: KTM Adventure R - 2000 LC4 KM: 50000 Renk: Mavi / Turuncu Fiyat: 8.000YTL İletişim: [email protected] Daha önce iş değişikliği sebebiyle ilan verdiğim 2000 model KTM LC4 640 Adventure R motorumu satılığa çıkardım. Böyle klasik olmuş bir makinenin elden çıkacak olması...

Yeni mesajlar