Arama sonuçlarınız

1. E

Honda pcx 125 varyatör sesi

300km önce bakım ve varyatör temizliği yaptırdım bugün kalkışta gazı sert açtığım zaman tırmalama sesi gibi bir ses geliyor sebebi nedir normal midir. 2016 model 12bin km de
  2. E

Isındıktan sonra titreşim azalır mı?

Ybr 125 esd kullanıcısıyım bugün kısa mesafe gideceğim için pek ısıtmadan kullandım. Titreşim de bir artış hissettim. Sebebi ne olabilir?
  3. E

Bursa da ybr 125 için usta önerisi

Şu an gittiğim usta biraz para anlamında geçiriyor. Arka balataya 40 TL dedi. Önerisi olan arkadaşlar var mı? Adreste yazarsanız sevinirim.
  4. E

Ybr 125 esd debraj balata değişimi sonrası boğulma

Debraj balatası ve contalar değişti. Motor gitmiyor devir yükseliyor ama boğuluyor. Isınınca biraz daha azalıyor. Sebebi nedir bilen var mı arkadaşlar? Geri götürecem ustaya zamanım çok yok binilir mi böyle?
  5. E

Ybr 125 esd km göstergesi bilen yardım lütfen

km ibresi motoru bir çalışıyor bir çalışmıyor. Göstergenin tamamen mi değişmesi lazım yoksa başına gelip çözen var mı ? 200tl gösterge fiyatı motorcuya gidip kazıklanmamak için soruyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
  6. E

Amortisör e wd40 sıkılır mı ?

Sıkılmazsa nasıl kendim yağlaya bilirim ?
  7. E

2012 Ybr 125 e vites göstergesi takmak

Merhaba beyler. Cbf için böyle bir ek parça gördüm facebook ta. Acaba ybr için de takılabilir mi var mı bildiğiniz link veya yapan bir yer ?
  8. E

BURSA da trafik çevirme

2 gündür bursa da trafik çevirme var yoğun bir şekilde. Servisleri mi kontrol ediyorlar ?
  9. E

36bin de ybr mi 8bin de mondial z-one 150 mi ?

2 motordan birini alacam aralarında 600 tl fark var ybr pahalı ikiside bakımlı temiz. Yardımcı olabilecek var mı ? Mondial ı alırsam elimde kalır mı ? Ybr sıkıntı çıkar mı bu km ler de ?
  10. E

Bws 100 alınır mı

2005 model 18bin de temiz bws 100 var alınır mı? İkinci El piyasası nedir? Satarken satılır mı?
  11. E

40bin de japon mu 3-5 binde çinli mi

30-40 Bin km de cbf-ybr mi alınır 5 bin km de felan kuba cr1 veya mondial zone 150 mi almak daha mantıklı ? Dediklerimin fiyatları yakın.
  12. E

Satılık 50cc daelim beagle Bursa

Ehliyete yazıldığım içi satıyorum. Bilgiler linktedir. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-daelim-daelim-beagle-2700km-temizz-476863563/detay
  13. E

Daelim Beagle 50cc Bursa da satılık

Detaylar ilan numarasında vardır. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-daelim-daelim-beagle-2700km-temizz-476863563/detay
  14. E

Motosiklet üzerinde paranoyaklaşmak

2500km tecrübem oldu. Sürekli aynalara sagdaki soldaki arabalara bakıyorum üzerime kırarlar mı diye. Yoldan zevk alamıyorum artık bu sebepten dolayı benim gibi olan var mı aranızda ?
  15. E

Sübap ayarı sonrası performans düşüşü

Beyler benim usta motorun sübap ayarı bozuk dedi ayar yaptırdım. Motorun yüzde 10 performansı düştü. Ustaya sordum sübapların oturması lazım dedi kendine gelirmiş. Doğruluk payı nedir ? Benim deli oğlanı bozdu mu ?
  16. E

Ybr mi ? Apache mi ? Hunk mı ?

Merhaba arkadaşlar. Ben 1.80 boyunda 95kg bir adamım. Motordan beklentim ilk öncelik çekişi iyi olsun. İkinci sırada sağlam olsun. Üçüncü ise altımda küçük kalmasın ( 5 senedir fitness yapıyorum biraz büyük bir adamım ). Apache ve Hunk uyuyor gibi fakat bunların sağlamlık ve servis açısından...