Arama sonuçlarınız

1. M

Yamaha YZF R125 2015 Race Blue Alınır

Başlıktada belirttiğim gibi 2015 model , Race Blue , En fazla 7000 km'de R125 bakıyorum. Satmak isteyen olursa burdan yazsın telefon numaramı vereyim.
  2. M

2015 Race Blue R125 Alınır

Öncelikle herkese merhaba. Konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim şimdiden , en uygun burası geldi. 2015 , Race Blue ,En fazla 7000 km'de R125 arıyorum. Satmak isteyen olursa buradan ulaşsın lütfen. İyi Günler ...
  3. M

Kask Konusu

Neredeyse forumu kayıt olduğum günden beri hergün takip ediyorum bu konu can sıktı biliyorum ama kusuruma bakmayın .Motorumu şehir içinde kullanıyorum küçük bir ilçede bu yüzden babam fiyatı yüksek olan 'KORUYUCU' kasklardan almıyor (keşke alsa). Ben ilk olarak GDR kask kullandım şuanda LS2 Evil...
  4. M

Tekstil mi ? Deri mi ?

Tekstil montmu yoksa Deri montu lütfen artıları ve eksileriyle açıklayabilirmisiniz ?
  5. M

Deri Ceket Seçimi

http://luweh.com/wp-content/uploads/2014/05/motor-yamaha-yzf-r125.jpg Bu R125'in renklerine uyabilecek olan Deri Ceket önerebilirmisiniz ? ( Eldiven , bot , dizlik de olur )
  6. M

KTM RC125

KTM RC125 Hakkında görüşleriniz neler : Fiyatı , kalitesi ve parçası falan kolay bulunurmu ? Birde son sorum : YZF R125 mi ? Ktm RC125 mi ?
  7. M

Yeni Ehliyet Yasası

Arkadaşlar çoğu kişinin bildiği gibi yeni ehliyet yönetmeliği resmi gazete de yayınlanarak yürürlüğe girdi peki ne değişecek yeni yasada. Henüz nasıl ulgulanacağı tam olarak belli olamasada yeni yasa 1 Ocak 2016 tarihinde tam olarak yürürlüğe girecek. Biz bu yeni ehliyet yönetmeliğini sadece...
  8. M

Yzf R125 mi Cbr 125r mı ?

Çok araştırdım ama sizlerinde görüşünü almak istedim : Yzf r125 mi yoksa Cbr 125r mi ?
  9. M

Motor Yükseltme

Öncelikle herkese iyi akşamlar diliyorum . Siz tecrübeli üyelere bir sorum olacaktı ben şuan Honda Pcx 125 kullanıcısıyım ve 4.000 km devirdim. Seneye ehliyet aldığımda ( ilçede yaşıyorum ehliyetsiz kullanıyorum malesef ama korumalarım var ) Cbr 125 alıp onunla yaklaşık 2 sene geçirdikten sonra...

Yeni mesajlar