Arama sonuçlarınız

1. fatih.met

GS Kullanıcıları neden sürekli güneş gözlüğü takıyorlar?

Bende gs yok ama ona yakın yüksek bir motor var, trafikte arabaların üstünden ileriyi görmek güzel bir duygu.. Birde benzin alırken bilerek orta sehpaya kaldırıyorum ki pompacıların boyu zor yetişsin diye. Çok eğlenceli oluyor ama, çok şikayet ediyorlar depoyu görmedikleri için :D neredeyse...
  2. fatih.met

Artık japon commuter efsanesi bitti mi?

Cvt şanzımana sahip ybr125 yada cbf150 gelse varya piyasanın içinden geçerler. Scooter ne abi? Çöp benim gözümde. Motor dadiğin bacak arasında ata biner gibi sürülen taşıtlardır. Scooter ne ya? Motorun arkaya yakın olduğu ve ağırlık denge merkezinin iğrenç olduğu rezil makineler abi scooter...
  3. fatih.met

Neden oldu?

Konu sahibi senin o anda fren mi yapacağını yoksa araya mı gireceğini yoksa taksiye mi gireceğini yada kamyona mı gireceğini soruyor. Sadece saydığım 4 seçeneğin var.. Başka seçeneğin yok.. A kamyon, B taksi, C Aralık, D fren, Bonus şık 1 - hepsi Bonus şık 2 - hiçbiri
  4. fatih.met

Müjde Yeni Motosikletim, Bir Hayırlı olsun Alırım.

Ooo hayırlı olsun, motosiklet oldukça mütevazi, sahibi de adam gibi adam, iyi günlerde kullan üstat... Ben konuya girerken konu sahibini görmedim ve içimden "yine genç cahilin biri kim bilir nasıl bir zibidi motoru aldı da onu gösteriyor" diyerek girdim, ağzımın ucuyla hayırlı olsun deyip bir...
  5. fatih.met

Neden oldu?

Konu sahibi bizim fikrimizi sormuyor ama, sadece o anda ne yapacağımız soruldu. O anda ben aradan geçerim, sığmasam bile geçerim. Yıllardır bu zihniyet beni çok kurtardı. 8 gün önce araba çarptı bana, artçımda vardı, biraz sendeledim ama düşmedim. Refleks olarak vücut bir şekilde motoru...
  6. fatih.met

Neden oldu?

Videoda gördüğün an için yorum yapın. Orada artık geç kalınmış ve duramayacak pozisyondasın, olası kazadan kaçma şansın yok gibi. Hız düşük ama durabilmek için çok geç. Ne yapardın? Ben aradan geçerdim, 12 yıldır hep yaptığım şey benim.
  7. fatih.met

Neden oldu?

Aynısını ben vefat eden arkadaşımın motoru ile yaşadım ve arabanın aynasına çarparak anca kurtardım. Araba bir anda kırdı önüme ve bu taksici gibi geri çekilmemişti. Bu motorcunun yerinde olsam aradan geçerdim ben, en kötü ihtimal taksinin aynasına çarparım, ucuz hasar zaten, sorun olmaz.
  8. fatih.met

Motoru satmalı mı Binmeye devam mı etmeli

Allah razı olsun, senelik iznini yaptı, herkesle güzel vakit geçirdi ve bayramlaştı, çok güzel bir günde acı çekmeden gitti, sevdiği şeyi yaparak gitti. Arkasından onun adına ihtiyaç sahiplerine yardım yapmak en iyi şey şimdi.
  9. fatih.met

Çocukluk arkadaşım Ağrı da Uzman Çavuş olarak görev yapıyordu, 11 mart günü istanbula gelecekti senelik izne... mt-09 tarzı bir motosiklet istiyordu ve çok ucuza 300 bin tl ye "triumph street triple 765s" buldu ve henüz ocak ayındaydık... motoru kaçırmamak için parasını bana gönderdi ve ben...
  10. fatih.met

Davasında haklı olduğunu söyledim ama yanlış anlaşıldı; Yahudilerin düşünce yapısını anlamanız lazım, yahudi toplumunun dünya halkını köleleştirme ve yahudi olmayan diğer insanların aslında kendilerine köle olarak yaratıldıklarını düşünme gibi bir bakış açıları var. Adolf Hitler bunu fark...
  11. fatih.met

böyle para muhabbetlerinden hoşlanmıyorum, bende de dominar 400 vardı 2023 model, 37 bin km de sattım ve tiger 1200 aldım, yani ben bugün varım yarın yokum, üç kuruş kazanacağım diye istediğim motora binmekten mahrum kalmak bana mantıklı gelmiyor çünkü hayat bazen sandığınızdan daha kısa...
  12. fatih.met

Nc 750x Motorlu Goldwing Neden Yapılmıyor?

Nc çok güzel motor ama görünüş zayıf, birileri Honda'yı kendine getirmesi lazım, yani NC750 gibi dünya harikası bir motor yapıyorsun ama biraz da karizma görünsün diye rütuş yapmıyorsun. sanki 150cc commuter yapıyorsun, o tip ne öyle? benelli kadar olamayan Honda, Trk 502 gibi bir şey yap...
  13. fatih.met

Trafik kazası yaptım, kaza yaptığım kişiler kaçtılar

ne motosikleti? adam tamponum gitti diyor, arabayla biçmiş sağdaki motorcuları. tercüman lazım, konu tam anlayamadık.
  14. fatih.met

Trafik kazası yaptım, kaza yaptığım kişiler kaçtılar

üstadım yani milyar dolar verip kocaman araba alıyorsunuz ama bir tane araç içi kamera almıyorsunuz, niye almıyorsunuz kamera? 10 bin tl falan yani, alıyorsunuz ve kontağa bastığınız anda hem ön tarafı hemde arka tarafı kaydetmeye başlıyor. hem motosikletlerde hem arabalarda nerede istersen...
  15. fatih.met

Az önce Facebook'ta gördüğüm kaza videosu

zamanını harcayacak kadar değerli mi? bunları uyutup devam etmek lazım.
  16. fatih.met

İlk kazam h.o

dostum ilk kazan hayırlı olsun :D motosiklette kaza garanti gibi bir şey, kaza yapmayan motorcu var mı onu sormak lazım, geçen hafta da arkadaş ile yakın çevrede gezerken motorları takas ettik, yarış yaptık falan, sonra ufaktan bir köfte yiyelim dedik, köftecinin yanında benim motosikleti...
  17. fatih.met

Bıktım zincir temizlemekten

bendeki 2015 model, şehir içi ortalama 6,5 ile 7 litre arası yakıyor ama burada aşırı dur kalk trafiği var ve benim tüketim maksimum seviye olarak kabul edilebilir, daha normal yerlerde 6,5 litrenin üzerine çıkacağını sanmıyorum, yani evet bu motorlar 6 litre civarı tüketim ile harika performans...
  18. fatih.met

Bıktım zincir temizlemekten

zincirlerde bir şey fark ettim, sıfır aldığımda fabrikasyon yağının yoğun kıvamı ve zincirin yeniyken motosiklet sanki kayışlıymış gibi sessiz konforlu olması çok hoşuma gidiyordu ve acaba bu nasıl bir yağ diye düşünüyordum, 2 hafta önce parçacıdan bir şeyler alırken arkadaşın motoru için 90...
  19. fatih.met

Arabadaki ekrana 21.000₺ ceza!

ben motosiklet kullanırken bilmediğim yerlere gitmek için telefondan navigasyon açıyorum, bir yandan müzik de açıyorum ve hani aynı şeyi araba kullanırken de yaparım, yani navigasyon için mecbur bir ekranlı akılı cihaz gerek. video seyretmem ama müzik dinlerim.. müzik dinlemek yolda tehlikeye...
  20. fatih.met

Yeni cezalar Hk.

şu an bütçe açığı ne seviyede bilmiyorum ama kaykayla geçeni bile durduracaklar o derece. 1773005472 akp den büyük uyuşturucu tüccarı varmı Türkiye de acaba? Venezueladan peynir getiriyoruz adı altında uyuşturucu getirtiyorlarmış... bir aralar bonzainin tanesi 20 tl lerde okul önlerine kadar...

Yeni mesajlar