Arama sonuçlarınız

1. AKS

Honda Cb250R vs Duke 250

Tabi hocam ben sadece üstteki hocalarımın 250 bir yerden sonra yetmiyor ve o yer hemen geliyor cümlelerine ithafen tecrübemi paylaştım. Burada zevk ve bütçe konusu önemli tabii ki. Ben görünüş olarak CB 250R daha çok beğeniyorum şahsen onu alırdım. Direkt nakit verip sıfır alma düşünceniz varsa...
  2. AKS

Honda Cb250R vs Duke 250

Dominar 250 aldım 23 binde ikinci el şuan 31 bin yaptım 10 ay oldu ilk motorum. Çok memnunum ve evet düğün olayları olmasa yapacağım ilk şey CC yükseltmek. :)
  3. AKS

Motosiklet Pantolon tavsiyesi

bedenleri kalmamış onunda maalesef Bikerjeans nasıl peki hocam koruma olarak knox kullanması hoşuma gitti bir de çıkarılabilen korumalar.
  4. AKS

Teşekkürler bi bakayım. Bikerjeans'ta hoşuma gitti Ankarada mototan satıyormuş sanırım. Bir de kargo pantolonu tarzı olursa işte de giyerim diye düşündüm. Korumalıklar çıktığı sürece çok iyi olur.
  5. AKS

Trafikte Çocuklar Yarışta Gibi – Polis Ne Yapıyor?

112'ye kesin bildir gelmek zorundalar yakalarlarsa işlem yaparlar zaten. Sonuçta ehliyet olmaması bile potansiyel suçlu anlamına geliyor. En azından bildirerek kendi üzerimize düşen sorumluluğu yapmış oluruz.
  6. AKS

Merhabalar, malumunuz ekipmanları yavaş yavaş tamamlıyorum bi pantolon bir de bot kaldı. Bu ay pantolonu alayım diyorum artık. Taksitli olursa çok daha iyi olur 4-5 bin TL'ye kadar önerebileceğiniz marka model var mıdır ? Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
  7. AKS

Motosiklet Bakım Seti Alet-Edevat

Tekrardan sağolun hocam listeme alayım. Bir tık çok fazla malzeme var gibi geldi :)
  8. AKS

Teşekkürler hocam marka nasıl yani uzun ömürlü mu ağızlar yalama oluyor mu o konuda tecrübeleriniz nelerdir?
  9. AKS

Malumunuz servisler pahalı zaten motorumda 28 bin kilometrelerde gerek yağ bakımı zamanı yağ bakımlarını yapabileceğim ufak tefek grenajları sökebileceğim bir malzeme seti arıyorum. Kullanan set halinde bu markanın bu ürünü var diyebileceğiniz ürünler varsa önerirseniz çok memnun kalırım. Set...
  10. AKS

NS200 UG alınır mı ve piyasası nasıl?

O zaman maalesef kaçınılmaz son :) Taksitli satılan motorların her zaman sıfırı daha cazip olduğu için ikinci eli hiç bir zaman değerli olmuyor.
  11. AKS

NS200 UG alınır mı ve piyasası nasıl?

2.el alırsan çok sorun olacağını sanmıyorum zaten düşük bir fiyattan almış olacaksın sıfır fiyatına göre. Uygun fiyatlı bir NS200 UG alırsan daha sonra sattığında çok zarar edeceğini düşünmüyorum. Sıfır fiyatlarına göre piyasası düşük oluyor genelde.
  12. AKS

Araç ve Görünüş

Küçük kalabilir Dominar daha uygun olacaktır, naked kullanırım diyorsan.
  13. AKS

110 bine 30 bin km'de RS 200 alınır mı?

110 bine benim 25 binde dominar 250'imi satarım :D fiyat bence KM'sine göre pahalı.
  14. AKS

Dominar 250 Modifiye

Herkese selamlar iyi sürüşler, Dominar 250'imi modifiye etmek istiyorum yani modifiye derken uçuk kaçık değil ama küçük dokunuşlar, sticker vb. araçlarla süslemek gibi diyebiliriz. Motorumun beyaz kısımları çok gözüme çarpıyor oradan başlamak istiyorum açıkçası. İlk olarakta sepetimi boyamak...
  15. AKS

Motosiklet Kask Çene Yapıştırıcılı Aksiyon Kamera Tutucu

Bunu kullanıyorum uzun yolda da, 150 Km/h'larda da bir sorun yaşamadım.
  16. AKS

vucut korumalarını giymeyi bırakmak

Bu tür troll konulara cevap vererek bu konuyu açan kişilere prim veriyorsunuz gerçekten. Yaptığı yorumlar açtığı konuların hepsi toxic ve ofansif.
  17. AKS

Yazlık mont, kışlık eldiven tavsiyesi

Herkese iyi forumlar öncelikle, Macaristan'dan bir tanıdığım geliyor benimde yazlık mont ve kışlık eldiven ihtiyacım var ama Macaristan'da biraz sanırım çeşitlilik az o yüzden bir türlü karar veremedim sitenin linkini de bıraksam bana tavsiyelerde bulunabilirseniz çok sevinirim. Ortalama 10 bin...
  18. AKS

İnterkom tavsiyesi

4riders'in çıkardığı yeni bir interkom var arkadaşım aldı fena değil fiyatına göre başarılı bence. 4riders intercom
  19. AKS

Motosikleti Sahiplenememek?

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Bir kaç ufak sticker falan alıp kafama göre takayım hevesimi alayım. Gittiği yere kadar benle gelsin ya 2-3 yıl sonra da ölü fiyatına da olsa satar belki japon hayalim var japon alırım. Hem de tecrübe olur bi üst CC'ye geçmek için. Bir de çok süremedim...