Arama sonuçlarınız

1. S

Scooter almayı düşünüyorum, önerisi olan?

Merhaba dostlar, yeni bir scooter almayı düşünüyorum. Şu an hali hazırda eski kasa CBR 125 kullanıyorum, scootera geçeceğim, işe git gel yapmak ara sıra da gezmek için kullanıyorum. Günde maksimum 20KM yol anca gidiyorum. Bütçem maksimum 20.000₺ ve ikinci el istemiyorum. Aklımda RKS Wildcat...
  2. S

Gaz Verince Stop Ediyor

Diğer mesajları bekliyorum dikkate alacağım
  3. S

Gaz Verince Stop Ediyor

Öncelikle hepinize merhabalar arkadaşlar, Motorum Honda Cbr 125 2006 Dün yolda kaldım benzin bitti, eve iterek getirdim yakındım zaten. Arabayla benzin almaya gittim ve 5 litre benzini damacana yükleyip getirdim, daha sonrasında benzin kapağından Başka bir pet şişeyi Ortadan ikiye kesip huni...
  4. S

Honda Cbr Marş Basmıyor !

Merhaba arkadaşlar, motorumda bir sorun var 1 ay önce marş basmamaya başladı, elektrikçiye götürdüm marş motorunu açtı ve kömürünü değiştirdi sorun düzeldi, 1 hafta önce yine marş basmadı, aynı yere götürdüm yaptı sorun düzeldi. Dün yine aynı şekilde marş basmadı, daha götürmedim; her...
  5. S

Eskper sigorta problemi

Geçtiğimiz günlerde başıma talihsiz bi kaza geldi ve başka bi motorsiklet sürücüsü ( sürücü demeye içim el vermese de ) - ehliyetsiz, kasksız Bunlar yetmiyormuş gibi tek şeritli yolda ters şeritten üzerime üzerime gelerek bana çarptı ve karşı taraf %100 kusurlu sayıldı, ben motoru Honda...
  6. S

Cbr 125 Soğutma Suyu

Merhaba arkadaşlar CBR 125 2005 Repsol kullanıcısıyım, Motoru spor biçimde kullanıyorum ; yeri gelince kesici, yüksek devirde vites “ 9 -10 - 11” arası Hızlı gidiyorum şehir içi “90-100-110” Motorun 2-3 günde bir soğutma suyu bitiyor normal midir ? Ailemden araba kullanan insanlar motora...
  7. S

CBR 125 Marş Motoru

Öncelikle hepinize merhabalar arkadaşlar, Daha dün CBR 125’in devrini aldım 2005 model devralırken Marşla ilgili bir sıkıntı olduğunu söylemişlerdi, Marş Kömürün bittiğini düşünüyoruz motor marş motoruna bir iki tıklatınca çalışıyor sormak istediğim şey yeni kasa cbr125 in marş motoruyla aynı...

Yeni mesajlar