Arama sonuçlarınız

1. Gezdolastv

İzmir Civarı 3gün 3 Geceli Gezi Önerir Misiniz ?

Çok teşekkür ederim buna hiç dikkat etmemiştim daha önce. Birde Kuşadasından sonra bodrum marmaris taraflarına inmek mantıklı olur mu sizce ? Yoksa çok mu uzak olur oralar ? Denizli Manisa tarafları soğuk olur sanki. Önerebileceğiniz başka yerler varmıdır 1766222131 Evet arkadaşlar, başka...
  2. Gezdolastv

İzmir başlangıç izmir bitiş olacak şekilde yapıyorum planı sanırım bir güne sığabilir. Toplamda 3 günüm var. Gece kulüp falan ziyade anti kent yada doğa görmeyi tercih ederim hocam. Bu dediğiniz yerlerden sonra 2. günü için önerin ne olur ? Bergama tarafına çok mu uzak olur kuşadasına ...
  3. Gezdolastv

İşte tak başıma olsam öyle yapıyorum harita açıp rast gele gidiyorum ama bir arkadaşla gidicem o yüzden plan yaparak gitmek istiyorum. Önerdiğiniz rota var mıdır ? Yapay zeka Efes, Kuşadası, Dilek yarımadasını öneriyor. Daha önce gitmedim dilek yarımadasına gitmeye değer mi ?
  4. Gezdolastv

Merhabalar, 2 Ocak Cuma günü sabah xmax400 motorla İstanbuldan İzmire doğru yola çıkacağım. Öncelikle İstanbuld(Beyoğlu) - İzmir hangi yolu kullanmalıyım ? Hangi feribotu kulanmamı tavsiye edersiniz ? İzmirde bir arkadaşımı alıp yola çıkacağım. 2kişi olacağız ve Toplamda 3 gün 3 gecelik bir...
  5. Gezdolastv

10-12 arası kask önerisi

Peki nereden almıştınız ? Ne kadara almıştınız rica etsem söylebilir misiniz ? Birde Motorumada 11270,00 TL satılıyor. Daha uyguna bulabilir miyim? İkinci ellerine baktım interkomlu şekilde 8 9k satılıyorlar. İneterkomunda markası iyi
  6. Gezdolastv

10-12 arası kask önerisi

Cumartesi gitmeyi düşünüyorum o zaman deneyeceğim. Peki önerdiğiniz başka kask var mı bu fiyat aralığına ? Birde hjc l71 kask fiyatına değer mi ? F/p ürün mü ?
  7. Gezdolastv

10-12 arası kask önerisi

Merhabalar, konuyu hortatmış gibi oldum ama bende kask arıyorum genelde otoyolda gidiyorum ve günde 50 60km yapıyorum. Ayrıca haftasonlarıda kampa falan gidiyorum bazen 500 600km yapıyorum. Biraz inceledim ve bana uygun hjc l71 buldum. Sizin düşünceniz nedir ? Motorumada 8 taksite satıyorlar...
  8. Gezdolastv

Scooter’la Dağları Aştı: Arkadaş Grubunu Şaşkına Çeviren Performans!

Bende xmax400le toprak yolda gittiğimde offroad yaptığımı düşünürdüm :D
  9. Gezdolastv

Gezi - Rota Önerisi

İznik gölü çevresi güzele benziyor, yalovaya feribotla geçerim oradan sonra 2 günlük rota önerir misin? Göl civarında kamp yaparım herhalde
  10. Gezdolastv

Gezi - Rota Önerisi

https://www.google.com/maps/place/Kuzuludere+%C5%9Felalesi/@41.4745027,28.213832,14z/data=!4m6!3m5!1s0x40a0716ef84225e1:0x1cb4a5e9cc84718c!8m2!3d41.4745122!4d28.2350279!16s%2Fg%2F11h54yfg99?entry=ttu&g_ep=EgoyMDI1MTExMS4wIKXMDSoASAFQAw%3D%3D ben burada yapmıştım kamp eylülde güzeldi. Sadece...
  11. Gezdolastv

Gezi - Rota Önerisi

Çok sorun değil ya benim için, kış kampı tecrübem var. Hatta rekorum -10da kamp atmak. Biraz dondum ama atlatık bir şekilde geceyi :D 8 9 derece hafif sıkıntı olur
  12. Gezdolastv

Gezi - Rota Önerisi

Genel olarak asflat tercih ediyorum sctooer kullandığım için. İstanbuldan çıkacağım tavsiye ettiğin yer var mı kamp için ? İstanbul hari(Kefkene kadar gezdim, Yukarda iğne adaya kadar gezdim). Bir yandan aslında bolu düşündüm ama havadan dolayı emin olamadım
  13. Gezdolastv

Gezi - Rota Önerisi

Bir tık uzak bana ya yoksa çok güzeldir eminim
  14. Gezdolastv

Gezi - Rota Önerisi

B Bu Kocaeli yolunu deneyen var mı ? Cumartesi sabah çıkıp pazar akşam dönecek şekilde yapmayı düşünüyorum. Başka önerisi olan var mı ? Şile,Teke,Saray bunların hepsini yaptım köfte gözleme yedim. Yeni yeni rotalar arıyorum :D
  15. Gezdolastv

Gözlük sorunu

Vizörde buğlanma için öneriniz nedir ? Sprey gerçekten işe yarıyor mu ? Aynı şekilde su tumaz sprey ? Yağmurda hem buğ için hem yağmur için hangisi etkili olur
  16. Gezdolastv

Kulak Tıkacı Hakkında

Herkese çok teşekkür ederim hem deflektör hemde kulak tıkacı alacağım. Uzun yoldan dönüştede yorumlarımı burada yazarım
  17. Gezdolastv

Kulak Tıkacı Hakkında

Tamamdır o zaman Race olan modelini alayım. Dekleftör olarak bunu öneriyorsunuz değil mi ? 1050 tl olan https://www.gpkompozit.com/urun/gp-kompozit-universal-cift-baglantili-asansorlu-deflektor-seffaf 1762768803 Bu dekleftörler 130 140a çıkınca sorun olur mu ?
  18. Gezdolastv

Kulak Tıkacı Hakkında

Benim xmaxin camı biraz siyah gibi , şefaf takarsam olur mu ki acaba ? Birde gözümde astigmat var sıkıntı olur mu ? Genelde gözlüksüz kullanıyorum motoru. https://ibb.co/VYGLZ8mf 1762766298 Hocam hangi modelini öneriyorsunuz Motosafe'nin ? Tour ve Race ek olarak bu modelde varmış...
  19. Gezdolastv

Kulak Tıkacı Hakkında

5 yıllık bir kask ve çok rüzgar alıyor
  20. Gezdolastv

Kulak Tıkacı Hakkında

https://www.motomax.com.tr/alpine-motosafe-motogp-edition-kulak-tikaci peki bu modeli mi alsam sizce ? Hangisini önerir siniz? Olabildiğince kessin istiyorum rüzgarı. Müzikte dinleyeceğim ama çok önemli değil

Yeni mesajlar