- Motosikleti
- Aprilia Tuareg 660
ayar yok zaten taktığım filtre sayesinde oluyor
ayar yok zaten taktığım filtre sayesinde oluyor
Köfteci yok ama Şile'nn girişindeki kasaplardan et, köfte, sucuk alp Darlık'ta Kabaağaç Mesire yerinde oranın mangalını kullanarak yiyebilirsin.abi bu yol üstünde güzel bir köfteci veya restorant var mıdır önerebileceğin?
Bu Kocaeli yolunu deneyen var mı ? Cumartesi sabah çıkıp pazar akşam dönecek şekilde yapmayı düşünüyorum.![]()
ben bu rotayı ayda bi yapıyorum kafa dağıtmalık biraz uzun yol yapayım sonra viraj yapayım diyorsan uzak gelmezse buralar tatlıdır
onun dışında istanbul çevresinde gitmeyi planladığım darlık ve ömerli barajı var
yine kocaeli taraflarında kerpeye doğru cennet havuzu denen bir yer var o tarafları gezebilirsin
avrupa tarafında da benim aklımda burası var motorumu değiştirince gitmek istediğim yerlerden biri https://maps.app.goo.gl/YEaboYC2CYVfyTJx5
Yuvacığa kadar otoyoldan gidip sonra Elbeyli den İznik e farklı köyleri görmek için değişik rotalardan indim güzeldi , çizdiğin rotada benzer güzelliktedir , başlangıç noktana yakın Ballıkayalar diye güzel bir yer vardı , bir noktadan sonra kros motoru bile ilerlemez tabana kuvvetB
Bu Kocaeli yolunu deneyen var mı ? Cumartesi sabah çıkıp pazar akşam dönecek şekilde yapmayı düşünüyorum.
Başka önerisi olan var mı ? Şile,Teke,Saray bunların hepsini yaptım köfte gözleme yedim. Yeni yeni rotalar arıyorum![]()
İstanbul Avrupa yakasındaysan Vize - Kıyıköy arasındaki dağ yollarından ulaşılan Balkaya köyü çevresinde orman içinde kamp yerleri var. scooter ile de gidebilirsin, yolun son 1-2km kısmı zor olabilir ama yavaş yavaş gidilebilir. Biz arabayla ailecek gitmiştik, 8-10 çadır şeklinde kalabalık grup olunca Mayıs ayında yağmur yağmasına rağmen keyifli olmuştu.Genel olarak asflat tercih ediyorum sctooer kullandığım için. İstanbuldan çıkacağım tavsiye ettiğin yer var mı kamp için ? İstanbul hari(Kefkene kadar gezdim, Yukarda iğne adaya kadar gezdim). Bir yandan aslında bolu düşündüm ama havadan dolayı emin olamadım
Bu mevsimde Marmara bölgesinde kamp için ciddi performanslı malzeme gerekli , dün gündüz 22 falandı ama gece dağlık bölgede 8 dereceyi gördüm , standart çadır uyku tulumu pişman eder gece tası tarağı toplatırGenel olarak asflat tercih ediyorum sctooer kullandığım için. İstanbuldan çıkacağım tavsiye ettiğin yer var mı kamp için ? İstanbul hari(Kefkene kadar gezdim, Yukarda iğne adaya kadar gezdim). Bir yandan aslında bolu düşündüm ama havadan dolayı emin olamadım
Çok sorun değil ya benim için, kış kampı tecrübem var. Hatta rekorum -10da kamp atmak. Biraz dondum ama atlatık bir şekilde geceyiBu mevsimde Marmara bölgesinde kamp için ciddi performanslı malzeme gerekli , dün gündüz 22 falandı ama gece dağlık bölgede 8 dereceyi gördüm , standart çadır uyku tulumu pişman eder gece tası tarağı toplatır![]()
Yukarıda linklerini verdiğim kamp yerlerinden ilkindekinde mayıs ayı başında kamp yapmıştık. yer çok güzeldi, biz de ailecek kalabalık ekiptik yaklaşık 10 çadır falan vardı, ama gece yazlık uyku tulumları ile üşümüştük, kışlık kamp malzemesi gerek oralara kışın.Çok sorun değil ya benim için, kış kampı tecrübem var. Hatta rekorum -10da kamp atmak. Biraz dondum ama atlatık bir şekilde geceyi8 9 derece hafif sıkıntı olur
https://www.google.com/maps/place/K...try=ttu&g_ep=EgoyMDI1MTExMS4wIKXMDSoASAFQAw== ben burada yapmıştım kamp eylülde güzeldi. Sadece akşamları tilkiler geliyorÇok sorun değil ya benim için, kış kampı tecrübem var. Hatta rekorum -10da kamp atmak. Biraz dondum ama atlatık bir şekilde geceyi8 9 derece hafif sıkıntı olur
Yalova da Hacıllı şelalesinin yanında kamp atmıştık , akşam içtiğim bütün alkol boşa gitti , sabaha kadar şelalenin sesinden işeyip durdumyada yalova...bildiğiniz yada önerdiğiniz bir yer var mı
Soğuktan malum yerlerim donmaz diyorsan öneririmİznik gölü çevresi güzele benziyor, yalovaya feribotla geçerim oradan sonra 2 günlük rota önerir misin? Göl civarında kamp yaparım herhalde
Insta360 editlerken app ve Pc'de "motion blur" ekleme seçeneği var. (Yapay da olsa, sosyal medya için iş görür.)Bunun için sadece motion blur diye ayar mı var? Yoksa video ayarlarında çekim hızı ve hz falan ayarlayarak mı yapıyorsun. Ben bir kaç ayar denedim insta360'ta ama böyle bir görüntüyü pek elde edemedim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bendeki böyle oluyor
Shutter speed ne kadar dusuk (yani yavas, 1/30-1/125 arasi) olursa goruntu o kadar blurlu olur. Bu ayni zamanda videonun daha aydinlik olmasina sebep verir. Onu da engellemek icin aksiyon kameralari icin filtreler oluyor (nd filtre) ve sensore gelen isigi kisiyor. Geceleyin filtresiz bir bicimde ayni efekti alabilirsiniz cunku isik az oldugundan kamera daha fazla isik alabilmek icin shutter speed'i dusuruyor.