Arama sonuçlarınız

1. H

Sıfır araç alımında Ruhsat

Yanlış hatırlamıyorsam bayii sana fatura veriyor zaten trafik sigortası da o anda kesiliyor. Fatura ile şoförler odasına gidip plaka alıyorsun sonra da notere gidip plakanla birlikte ruhsat alıyorsun maksimum 1 saatlik iş. En son böyleydi başka prosefür geldiyse bilmiyorum
  2. H

Bmw F750GS vs Suzuki vstrom 650 kıyaslaması

Evet yabancı forumlarda da okudum yağ yakmayla ilgili problem yaşayanlar var. Ama hiç sorun olmayanlar da. Tutarsız açıkçası o konuda. Ama üretici kısmında benim şartlarım yok, neticede işgücü nerede ucuzsa orada üretilecek. Bu şirketlerin amacı kâr yapmak. Bence önemli olan mühendisliği...
  3. H

Saygılar benden olsun sayın @DPFTA Şöyle güzel yorumlara, fikirlere, tatlı hasbihallere o kadar hasret kalmışım ki... Forumda sürekli birileri, öbürlerini gömmeye, laf sokmaya çalışıyor. Sürekli pasif agresif durumlar. Uzun uzun, ince ince yorumlamanız çok hoşuma gitti. Teşekkür ederim kendi...
  4. H

İzeltaşın Cırcırlı Tork Anahtarı Hakkında

Merhaba, aslında tork anahtarının çalışma mekanizması oldukça basit. Bence dijital olanlara da şans vermelisiniz. Yakın zamanda shahe markalı bir tork anahtarı aldım aliekspresten. Hem aralığı çok geniş hem de gayet doğru ölçümler yapıyor. Birkaç nm tork kaymaları önemli değil eğer hassas...
  5. H

Değil mi ben de öyle düşünüyorum... Neticede sonsuza kadar benim olmayacak hiçbir dünyevi şey ahaha 😄
  6. H

@DPFTA öncelikle güzel yorumunuz için teşekkür ederim 🙏 Vstrom konusunda tecrübeli sayılırım, 2011 modeli ile 40bin km tecrübem var. O muhteşem v motor sesini ve performansını biliyorum. Ama sizin kullandığınız ile 2011 olanı arasındaki performans farkını pek bilmiyorum. Şimdi öncelikle bir...
  7. H

Aynı kafadayım, sanayideki çoğu usta soyguncu 😄 Tam aklımdan geçenleri dökmüşsünüz yazıya, gerçekten vstroma o tarza yakın çok bir alternatif yok.
  8. H

Bu söylediğinizi başka insanlardan da duydum, avrupalıdan sonra japona dönmek istemiyor çoğu. Yürütme konusuna gelince de, temel bakımları kendi garajımda yapacağım zaten o konuda da gayet makul olacağını düşünüyorum. Yeter ki büyük arıza vermesin
  9. H

Alternatif çok fazla seçenek yok ki. Nc750 fazla kamyon gibi, versys fazla spor kalıyor bana göre, tuareg topcase için uygun değil, tracerlar da fazla spor, tenere de sırf arazi gibi, triumph gözümü korkutuyor hem ikinci elde hem de normal kullanım için geriye vstrom ve f750 kalıyor. 😄 İnan çok...
  10. H

Suzuki en iyi usta

Eksper için gitmedim bilmiyorum. Daha önceleri vstromumu götürüyordum, gayet güzel ilgileniyordu, işçiliği güzel.
  11. H

@killingroad kıymetli yorumunuz için teşekkürler, Cruise control benim için de en önemli özelliklerden birisi işin doğrusu. Sırf bu yüzden bile heves ediyorum. Mekanik olanları pek kullanışlı bulmuyorum ama evet çözümü de var. F750 sıralı silindir ama yine de quick shifter ile ilgili pek olumlu...
  12. H

Arkadaşlar f750 olacak başlıkta hata olmuş, yönetici arkadaşlar umarım düzeltir...
  13. H

Selam millet, Yakın gelecekte bir motosiklet değişikliğine gideceğim. O yüzden bu iki motosikleti kıyaslayalım istiyorum konfor, keyif, yürütme maliyetleri açısından. Sizlerin düşüncelerini de merak ediyorum. Her iki motosiklet için de 2018 modellerini baz alarak kıyas yapmak istiyorum. Bence...
  14. H

Suzuki en iyi usta

Başkent motosiklet metin usta
  15. H

Motorcu montu gereklimi ?

Kaza yaptığında annen üzülmeyecek mi? Tabii gerekli
  16. H

Lastik Ebat Soru

Yol tutuşunun ebatla pek ilgisi yok, lastik hamuruyla ilgili daha çok. Lastik ebatlarını pek değiştirmeni tavsiye etmem çünkü zaten bir takım hesaplamalar neticesinde en uygun lastik ebatları seçiliyor motorun için. Daha kaliteli bir lastik almayı deneyebilirsin.
  17. H

4000 bütçe ile bot önerisi

Yds çöp alma pişman olursun hocam. Kışlık düzgün bot o paraya zor maalesef
  18. H

Egzantrik gergisi nasıl takılır

Gergiyi doğru ayarlamadıysan sentede hafif kaçıklık olmuş olabilir gergiyi ve senteyi tekrar kontrol et eğer bujiler doğruysa. Geri kilitli vaziyette montajını yapıp sonra kilidi serbest bırakınca hallolması lazımdı.
  19. H

Kuryeyi ezen sürücü tutuklandı. Gazla freni karıştırdım

Ya açıklamaya bakar mısın kuryeye öncelik vermelerini istiyorlarmış. Kardeşim ambulans mısın itfaiye mi? Ben de bir motorcu olarak trafikte en çok kuryelerden korkuyorum. Ne kadar kural varsa çiğniyor, geçilmez yerden geçiyor, dönülmez yerden dönüyorlar. Bir de üstüne haklı çıkıyorlar ben...
  20. H

Oksit/Pas Temizleme ve Önleme

Yüksek bir kaldırımın kenarına yanaşıp boşluğu sağ tarafa alırsan motoru da sol ayaklığa alırsan altı epey ulaşabilir oluyor. En düşük maliyetle çözüm bu Edit: motor daha ilk aylarında demişsin garantisi var mı bu motorun? Servise götürüp desen ya bu nedir böyle diye

Yeni mesajlar