Arama sonuçlarınız

1. A

Motosiklet kaskı için 10 k civarı kamera önerisi

Arkadaşlar merhaba, 10k yı biraz geçebilirim bu fiyat bandında minimum 60 FPS 1080p çözünürlükte kamera öneriniz varsa duymak isterim. Osmo Action'ları çok görüyorum piyasa da bunlar iyi midir?
  2. A

Otomatik vites naked tarzı motor önerisi

ilanı yok :( 1742241074 mt09 pahalıda hocam 07 bulamadım link atar mısınız rica etsem
  3. A

Hocam daha çok denemedim ama ilk denemede vitesli naked motorda zorlandım baya bilmiyorum alışırmıyım ama 5 yıldır scooter tarzı motorlar kullanıyorum 1742212483 Hocam eğer vitesli beceremezsem onu düşünüyorum fakat sesde olsun istiyorum motorda 1742212502 Doğru hocam oda var
  4. A

https://ncmotor.com.tr/product/musatti-m250r-musm25-gri bu nasıldır hocam
  5. A

Hocam başka önerin var mı ayriyeten racing de önerebilir misin?
  6. A

Arkadaşlar merhaba 300 Bin tl bandında otomatik motor önerebilir misiniz?
  7. A

5000 TL kask önerisi

anladım hocam uzatmak istemiyorum ama yazdığınız şeyin farkında bile değilsiniz dikkat etseniz daha iyi olur iyi forumlar
  8. A

5000 TL kask önerisi

kardeşim benim bütçem bu kadar diyorum farkettiysen bütçem yok diye bir şey demedim para bildiğin üzere ki biliyorsan kolay kazanılmıyor uzun yol yapmıyorum hız yapmıyorum işten eve evden işe gidiyorum ve bütçemde 140 DOLAR. bende senden veya buradaki forumdaki arkadaşlardan bi öneri istedim...
  9. A

5000 TL kask önerisi

böyle bir mantık mı var hocam? kullandığım motor belli bütçem belli çok istiyorsanız verin bi 10000TL alayım dediğiniz modelleri .d şaka gibisiniz cidden
  10. A

5000 TL kask önerisi

nedir hocam önerin
  11. A

5000 TL kask önerisi

https://www.hepsiburada.com/ls2-sttrobe-2-cene-acilir-mat-siyah-kask-p-HBCV00005A92ZD?magaza=YSSTORES bu da mı iş görmez hocam bi ara ls kaskları çok övülüyordu?
  12. A

Motosiklet.net yeni arayüz hayırlı uğurlu olsun.

çok şık sade ve kullanımı daha kolay olmul elinize sağlık
  13. A

5000 TL kask önerisi

Arkadaşlar merhaba. 5000 TL çene açılır kask modeli önerir misiniz?
  14. A

motorsiklet için takip sistemi önerisi

Arkadaşlar merhaba motorum için aktif olarak kullandığınız ve memnun kaldığınız cihazlarınız var ise önerilerinizi bekliyorum.
  15. A

Anes motorda yaptırdığım bakımda fiyarlar nasıl?

Arkadaşlar merhaba anes honda servisinde Honda pcx 40000 km bakımımı yaptırdım. kime söylesem çok fazla para vermişsin dedi sizce fiyatlar normal mi? resime ek olarak diğer sayfasında toplam peridyodik baım işçiliği 4.3 saatten 2967TL yazılmış toplam tutar ise 14.425TL
  16. A

Honda pcx 125cc 2021 model motorum kaç tl eder?

Arkadaşlar merhaba elimde honda pcx 125cc 2021 model 40000 bin km de motor mevcut yükseltmek istediğim için satmak istiyorum 40 bin bakımı daha yeni yapıldı lastikler yeni pirelli bin km dahi yapılmadı diskler balatalar daha yeni değişti grenajlar honda destekli servisde yeni değişti yani...
  17. A

bime gelen 125 cc skyjett bellina 50k ya alınır mı ?

Arkadaşlar merhaba, şu anda Honda PCX 125CC kullanmaktayım yükseltmek istiyorum km de 40000e kadar yaklaştı PCX'i satıp bu motoru alıp ilerleyen zamanlarda para biriktirdikten sonra XMAX veya Forza modellerini istiyorum sizce mantıklı mı bu moturu satmak kolay olur mu?
  18. A

250 bin TL civarı motosiklet önerisi

Arkadaşlar merhaba, şu anda 125 CC Honda PCX kullanmaktayım. Ama daha güçlü scooter tarzı bir motor istiyorum önerilerinizi bekliyorum.
  19. A

Honda pcx 125 2021 için lastik önerisi

Arkadaşlar merhaba ön ve arka olmak üzere 2 adet 4 mevsim lastik almak istiyorum. bi öneriniz var mı? veya bu siteden alabilirsin diyebileceğiniz bir yer var mı? Arka 130/70 Ön 110/70
  20. A

Bs Sla - Btz7S Akü iyi midir

Honda pcx 2021 125 cc için alındı sizce iyi mi?

Yeni mesajlar