Arama sonuçlarınız

1. spacenet

Nexx s100r

Bu kaskı ileri ki zamanlarda almak istiyorum bu fiyat bandında önerebileceğiniz başka bir kask varmıdır ya da bu kask iyi mi performansı nasıl bu parayı hak ediyor mu? https://www.trendyol.com/nexx/sx-100r-fullblack-mat-siyah-kask-p-83766694?boutiqueId=61&merchantId=382502
  2. spacenet

Benelli 125 S Hakkında

Merhabalar, Arkadaşımıza Benelli 125 S almayı kararlaştırdık. Kendisi de motoru beğendi, ancak motoru aldıktan sonra sorun yaşayabilir miyiz, yedek parçaları kolayca bulabilir miyiz ve motorun performansı nasıl olur gibi endişelerimiz var. Bu kadar para verdikten sonra güzel bir performans...
  3. spacenet

Motosiklet Park Sorunu

Merhabalar, Yeni aldığım motorum için bir otopark bulamıyorum. Motorumu nereye koymalıyım ve nasıl koruyabilirim diye düşünüyorum. Ayrıca hangi disk ve zincir kilidiyle koruyabilirim bilmiyorum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
  4. spacenet

Bajaj Pulsar RS 200 Ön Sipariş

Merhabalar, Yakın zamanda RS 200 almaya karar verdim. Bayileri aradığımda, 18 ila 22 Mayıs tarihleri arasında teslim edeceklerini söylediler. Ön sipariş ile motor alanlar var ise yardımcı olursanız sevinirim. Belirtilen tarihte gerçekten teslim edilecek mi yoksa 18 Mayıs'ta teslim edilecekmiş...
  5. spacenet

Motosiklet Montu Önerisi

Arkadaşlar selam, 3500- 5000 arası alabileceğim motosiklet mont önerileriniz nelerdir? Aslında aklımda her zaman Dainese'in montları vardı ama malum çok pahalı olduğundan dolayı almak istesemde alamıyorum.
  6. spacenet

RS 200

Şu anda bir scooter kullanıyorum ancak daha sportif bir sürüş deneyimi için daha güçlü bir motora geçmek istiyorum. RS 200 model bir motor düşünüyorum, ancak aynı fiyat aralığında daha uygun bir seçenek de olabilir. Bu nedenle, farklı marka ve modeller hakkındaki önerilerinizi ve deneyimlerinizi...
  7. spacenet

Ducati Monster 696 - 2014

Herkese merhabalar, uzun süredir aklımda olan bu (Ducati Monster 696 - 2014 Model) motor ve tipi ,fiziğiyle bayağı bir ilgimi çekmiş durumda. Sizlere danışmak ve yardımınızı almak isterim dostlar sizce bu motor alınır mı? Satarken zorlanırsınız diyenleriniz olabilir ama ben alıp uzun yıllar...
  8. spacenet

Bajaj N 250

Merhabalar, Bajaj sanırım yeni bir motor çıkarmış ilk defa görüyorum ve bir hayli hoş motor. Sizce alınır mı? bir sıkıntısı var mı? düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
  9. spacenet

Cfmoto 150 nk Alınır mı?

Arkadaşlar merhaba, Yılbaşı gelmeden 150 nk almayı düşünüyorum malum fiyatlar uçacak gibi görünüyor, 55 bin TL'ye bu motor alınır mı sizce? Gerçi baktığım zaman 2.el fiyatları 60-70 bin TL bandında ve geçen araştırdığımda sıfır motoru bulamadım bu ay sonu veya bir sonraki ay gelecek falan...
  10. spacenet

Motosiklet Önerileri

Arkadaşlar merhaba, 100 Bin TL Bandında önerebileceğiniz motorlar hangileridir nedenleri ile açıklarsanız sevinirim. Ben o fiyat bandında Husqvarna Svartpilen 250 almayı düşünüyorum, fiziksel olarak çok güzel duruyor ve bakımları 7500 km'de bir yaptırılıyor bayağı bir araştırdım en çok hoşuma...

Yeni mesajlar