Arama sonuçlarınız

1. Oldjack

Ankara da Motor Mağzası

Arkadaşlar Ankaraya yeni taşındım. Ankarada Motosiklet kıyafet, Aksesuar falan satan yerler,mağzalar nerelerdir.
  2. Oldjack

4 Silindir mobylette

İlanı Görüp şoka girdim resmen . http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-mobylette-4-silindir-mobylette-gormen-lazim-103198351/detay
  3. Oldjack

Kız Arkadaşım Motor a karşı

Forum da evli çocuklu motorlu başlığını gördükten sonra aklıma geldi kız arkadaşım motor a karşı çocuğumuz olunca falan binemeyiz zaten deyip geçiştirdim . Ön yargıları kırılsın diye artçı olarak arkama alıyorum biraz da kırıldı doğrusu ama Şimdi motorumdan onun için vaz geçerim ama hepte içimde...
  4. Oldjack

Motosiklet oturuş pozisyonu

Barkın Abi böyle der : Fakat benim kafama takılan birşey var ayaklar bu pozisyonda iken panik fren durumunda zaman kaybı olmayacakmıdır ?
  5. Oldjack

Motor düzeldi ama çok çektik :)

Başımızdan geçen bir olayı sizlerle paylaşmak istedim . Arkadaşa mct 250 aldık 1300 e motor baya diri sesi de düzgün çıkıyor . Satan çocuk da çok sıkıştım falan numaralarında (tabi inanmadık ) neyse motoru aldık 1300 e250 cc motor daha ne olsun arkadaşında ilk motoru öyle çok kullanmayı...
  6. Oldjack

Arka Amortisör sorunu

atkadaşlar böyle gıcırtı gibi bir ses geliyor sonra baktım bir siyahlık var o yağ mı zift mi anlayamdım palamış olabilir mi ?
  7. Oldjack

Yine benzinim bitti yine bir motor çekti .

yaklaşık 15 gün önce göstergemi kırmızıda geçen bir hayvan kırdığı için ve malum kanuni yedek parça bekletme olayı yüzünden ne kadar benzinim kaldığını göremiyorum . Tam ümraniye den 2 köprüye indim bu kimyasal madde falan olan yere gelirken benzinim bitti . geri dönsem biton yol gisem gidilecek...
  8. Oldjack

Benzinim bitince yardım eden motorcu abiye teşekkür ederim

Ramazan'ın son günleri bir yere iftara davetliyim yetişmeye çalışıyorum benzinliğe bir km falan kala sarıgazi yenidoğan arası bir yerde kaldım .sıcak bir taraftan oruç bir taraftan yavaş yavaş itiyorum motoru . Bir abi yanımda durdu hayırdır dedi benzinimin bittiğini söyledim pet şişe olsa...

Yeni mesajlar