Arama sonuçlarınız

1. Bune

Bu parça ne acaba? (Fazer 8)

Arkadaşlar merhaba, sene sonra tekrar motosiklet almaya karar verdim, hem sport touring olsun hem de 4 silindirli olsun diyerek Fazer 8' den yana karar kıldım fakat ilanlarda abs ile ilgili olduğüunu düşündüğüm bi parça gözüme çarptı, bazı motorlarda var bazılarında yok, bu abs ile ilgili...
  2. Bune

İstanbul da gaz yağı sorunsalı

Yıllardır arıyorum şu gaz yağı denen mereti, eyüpte var dediler gittim yok, unkapanında var dediler gittim yok,milletin önerip de benim denemediğim yer kalmadı neredeyse avrupa yakasında her yeni gittiğim benzinciye soruyorum yok arkadaş bu meret, geçen bi benzin istasyonunda abi eskiden...
  3. Bune

Aküde kaçak mı var?

Arkadaşlar benim canımı sıkan bir derdim var, motorumun farı ne zaman 3-5 dk açık kalsa akü bitiyordu, motorun önceki sahipleri xenon taktırdıkları için buna bağlıyordum sorunu fakat kar yağdığı için 1 hafta boyunca kullanamayıp motoru tekrar çalıştırmak istediğimde yine akünün bitmiş olduğunu...
  4. Bune

İstanbulda dijital vites göstergesinin montajını yapabilecek usta?

Bu tip işler için gittiğim bi servis vardı fakat ustası ayrılmış şu an avrupa yakasında nereye gideyim bilemiyorum, fotoğraftaki üründen var elimde bunun montajını yaptırmak istiyorum, ustalığı cep yakmayacak ve bu tip elektrik işlerinden anlayan birilerini tavsiye ederseniz sevinirim.
  5. Bune

İnterkom tamiri yapabilecek bi elektornikçi bilen var mı?

Daha alalı bi kaç ay olmuştu, artçı kaskından düşmüş üstünden araba geçmiş, kendi pili patlamış 3.7 volt başka pil taktım (orjinali de 3.7) ama ışıkları vs. yanmadı. Bunu tamir edebilecek bir babayiğit tanıyan var mı?
  6. Bune

Uzun yol Sonrası İstanbul'da motor yıkatacak yer

Arkadaşlar geçenlerde okumuştum İstanbul'da bir iki yerde cilalı motosiklet yıkanıyormuş, sadece motosiklet üzerine Bi mekan vardı adını unuttum, malsak tarafındaydı yanılmıyorsam, 3000 km ye takın yol yaptım motor leş gibi sağlam Bi yıkamacı önerebilecek olan var mı?
  7. Bune

Ön ve arka lastik arasında yanak farkı olursa ne olur?

Bu konu hakkında gerçekten bilgisi olan, mühendisleri ve youtube ulemalarının söylediklerini tekrar etmeyecek kişiler cevapalrsa sevinirim!!! Ön tarafa 110/70-17 arka tarafa da 150/60-17 lastik takılabilir mi? Yanak ölçüsündeki bu fark motorun gidişine ve sürüşüne nasıl etki eder? Sorduğum soru...
  8. Bune

Trafik sigortalarında neden hasarsızlık indirimi yok?

Dün motoruma kasko yaptırdım 1 sene hasarsızlığım vardı 750 den 570 TL' ye düştü kaskom ama trafik sigortam 340 liradan 640 liraya fırladı, sebebi yeni yasalar.... Burada sigorta firmalarını suçlamayacağım bunun suçlusu yaptığı işin nereye varacağını hesap edemeyen ilgili bakanlıklardır, sen...
  9. Bune

İlk efektli video çalışmam, apaçi kanına giriyorduk az kalsın :D

Şu video yükleme işine yavaş yavaş alışıyorum şimdilik camtasia 8 ile düzenliyorum videoları ilk kez bu kadar detayını parmaklayıp efekt ekledim. İş çıkışı güzel bi apaçi bulup trolledim ben videoyu düzenlerken çok keyif aldım sizlerde beğenirsiniz umarım. En azından şu pazartesi günü yüzünüze...
  10. Bune

Motosiklete takılan usb şarj aleti boştayken aküyü bitirir mi?

Merhaba arkadaşlar, yazın uzun yol planlarım olduğundan şimdiden hazırlıklara başlamak istiyorum. Bu linkteki şarj aletinden almak istiyorum fakat bunların bazılarında açma kapatma tuşları var (bu ilandaki gibi) fakat benim bu almak istediğim model de yok, R25 gidonu bisiklet gidonu gibi...
  11. Bune

Arayıpta bulamadığım heifer ahtapot file :(

Arkadaşlar geçen sene başında bim marketlerine bir ahtapot file gelmişti yanılmışyorsam 72cm x 35cm ebatlarındaydı, interneti alt üstü ettim bu ürünün aynısından bulamıyorum bi bulsam 10-15 tane alacağım, bu şekilde dikdörtgen ahtapot file satan bildiğiniz bi yer varsa yada geçen sene alıp stok...
  12. Bune

Motosiklet neden gitmez?

Arkadşalar muhabbeti uzatmayayım şimdiye kadar kendi bindiğimin haricinde 2 R25' e daha bindim, benim motor boş viteste bile zor hareket ederken diğerleri çok rahat hareket ediyor, diğer motorlarla 3. - 4. vitslerde gazı kesince motor hızı çok yavaş kesiyor tatlı tatlı 70-69-68 diye giderken...
  13. Bune

Neon led tüp taktıran var mı aranızda?

Arkadaşlar aliexpress' ten şöyle bir ürün siparişi verdim motoruma; http://www.aliexpress.com/item/60cm-LED-DRL-DIY-flexible-daytime-running-light-soft-article-lamp-tube-car-styling-strip-automobiles/32324135884.html Bundan daha önce taktıranlarınız var mı acaba? Elektriği direk far ampulünden...
  14. Bune

Dikkat! Meteoroloji uyardı kış geldi!

Özellikle önümüzdeki hafta başına kadar öncelikle ülkenin batı kesmi daha sonra da doğu kesimlerine kayacak olan soğuk hava dalgası yağmurun yanında yer yer fırtınaya da dönecekmiş. Lastiği ıslak hava şartlarına uygun olmayanlar, soğuk hava şartlarına uygun ekipmanı olmayanlar, fazla motosiklet...
  15. Bune

Fırından taze çıktı mis gibi yamaha zamları gel vatandaş :)

YZF-R25 15.250 XJ6 Diversion F 25.500 MT-07 ABS 22.750 YBR 125 5.680 http://kardeslermotosiklet.com/hakkimizda/yamaha-motosiklet-perakende-satis-fiyat-listesi/ Dolar ve euro kuru böyle oldukça seneye kadar 2-3 kere daha zam görür bu aletler. Adını...
  16. Bune

Bu lastiğin yanakları nerede eriyecek?

Rosso 2 kullanıyorum malumunuz buz gibi eriyor lastik, işim ve evim arası motoru yatırabileceğim hiç bir yer yok topu topu 10km bile yoktur belki gidiş geliş ve sürekli dur kalk yapmak zorundayım haliyle gaz, fren, gaz, fren yapa yapa arka lastiğin ortası düzleşmeye başladı. Dün servisteki...
  17. Bune

Artık görüntülere ceza verilebilecek "İstanbul'da trafikte ‘mobil ihbar’ hattı"

Artık görüntülere ceza verilebilecek "İstanbul'da trafikte ‘mobil ihbar’ hattı" Daha önce paylaşan oldu mu bilmiyorum akşam da haberlerde de görmüştüm, yeni kamera siparişi vermiştim artık kim kelek yaparsa yapıştırırm videoyu :queen: İstanbul Trafik Denetleme Şube Müdürü Mesut Gezer...
  18. Bune

AEA 30 ağustos partisi bu yıl yapılacak mı?

Arkadaşlar AEA' dan henüz ses çıkmadı yapılacak demişti ama ülke karışık özellikle Barkın Bayoğlu bu konularda hassas biliyorum şehit verdiğimiz günlerde programı bile sunası gelmiyor adamın acaba b yıl kutlamaları iptal etmiş olabilir mi? Geçen sene motosiklet sürmeyen bi arkadaşımla gittiğim...
  19. Bune

Gearbest ve shipping insurance hakkında bilgisi olanlar bir bakabilir mi?

Arkadaşlar dün bir konu açmıştım sağolsun bi arkadaş şu linkteki ilanı gösterdi, http://www.gearbest.com/action-cameras/pp_81588.html şimdi bu adamlar biz normal gönderimde takip nuarası vermiyoruz diyorlar ama ürünü satın almak için işlem yaptığımda şu resimdeki bi olayla karşılaştım. Benim...
  20. Bune

Bu haftasonu sjcam alayım diyorum en ucuz nerede var?

Bayaadır uzattım bu işi arkadaşlar sjcam büyük gözüküyor gözüme biraz bekleyeyim belki sony tarzı ince tipli kameralar ucuzlar dedim ama yok ucuzlamayacaklar belli dolar yerinde durmuyor en iyisi bi sj4000 wifi alayım eylülde tatile ideceğim hiç değilse bi kaç video çekerim diyorum. En ucuz...

Yeni mesajlar