Arama sonuçlarınız

1. rebeka

TR Motor Kültüründe Neden Sadece Japon Merakı Var ?

1. Parçası bol 2. Ustası çok 3. Tamiri kolay
  2. rebeka

2014 tarihli lastik alır mı?

İnternete görüyorum michelin, Pirelli gibi lastikler satılıyor eski tarihli kaliteli deyip almalımıyız ki
  3. rebeka

Honda cg 125

O bir efsane. Sağlam mıdır? alınır mı? Diyenlere gelsin
  4. rebeka

Motosiklet sigortasına ek olarak çekici hizmeti

Yaptıran var mı aranızda? Otomobiller için anlaşmalı servislere götürüyorlar diye biliyorum. bu durum motosiklette nasıl oluyor?
  5. rebeka

Motosiklete şortla binmek

Motoru yan ayaklığığa alırken (üstündeyim motosikletin) ayaklık açıldı geri kapandı motor yan tarafa yattı, motorun hakkından gelemedim ve egzoz ayağımı bir güzel pişirdi. Sonuç:
  6. rebeka

Suriyeliye motor satmak

Bugun pazarda beklerken benim cgl 125 e Suriyeli bir alıcı çıktı istediğim parayı da veriyor ama satmadım şimdilik. şimdi ben bunu satsam o üzerine nasıl alacak? bu konuda trafik,noter işleri nasıl oluyor?
  7. rebeka

Bobinajcılar statörü neden sarmak istemez?

Şu statorü gören biz yapmayız diyor arkasını dönüp gidiyor, merak ettim çok mu zor bunu yapmak!
  8. rebeka

+30 694 568 4881

Gelen çağrılara dikkat dolandırıcıdır.
  9. rebeka

Honda cgl 125 yağ kaçağı sorunu

Merhaba, motosikletimi kontrol ederken alt tarafta yağ kaçağı tespitettim, sanırım şu kırmızı noktayla işaretlediğim somundan geliyor diye tahmin ediyorum. Sorum şu kırmızı noktalı yerde yağ filitresimi var?
  10. rebeka

Yağ yerine gaz yağı koyup temizlemek?

Nasıl olur deneyeniniz var mı? Önce motorun yağını boşaltacağım sonra içine 1 litre gaz yağı koyup 10 km süreceğim sonra gaz yağını boşaltıp eski yağını tekrar koyup bir 10 km daha gezdikten sonra yeni yağ koysam motorun içindeki pislikler tortular gider mi?
  11. rebeka

Km,devir saati kadranı nerden bulabilirim

Sadece çubukları lazım internete baktım komple saat satılıyor nerede satılır var mı gören duyan?
  12. rebeka

motosiklet muayenesi hakkında

Motosikletimi muayeneden geçirdim,ruhsata yapıştırılan pul ve muayene tarihi yazılmadı sadece elime bir sayfalık rapor verdiler.şimdi dentimlerde ben bu raporumu göstereceğim yeni mi geldi bu sistem haberi olan var mı?
  13. rebeka

motosiklet marş almıyor?

Cgl 125 marş düğmesine basıyorum çalışmıyor.sinyaller hızlı hızlı çalışıyor. Motor sadece Ayak marşından çalışıyor.Problem nedir sizce?
  14. rebeka

ön frende boşluk varmış gibi ses geliyor

Merhaba,sorunum hidrolik ön freni sıkıp bırakınca tak tak diye sesler geliyor sanki boşluk varmış gibi hava mı yaptı fren sizce?