Arama sonuçlarınız

1. O

2016 model Cfmoto 150nk 95 yapıyor

Arkadaşlar 1 ay önce 30.000 km de 150nk aldım motor çok zorlayınxa 95 yapıyor daha fazlasını yapmıyor ve son viteste hız ve devir düşüyor bu hız normal li İnternette baktığımda 110 gibi hızlarda çok rahat çıktığını ondan sonra zorlandığını yazmışlar ama benim motor 86 gibi falan zorlamaya başlıyor.
  2. O

Gidonu bırakınca sağa çekiyor

Arkadaşlar 2 hafta önce 150nk aldım aldığımda biliyordum motor yan yatmıştı sola yatmış sağda ayna var solda yok gidon da kaynak görmüş zaten yamuk olduğu belli şuan gidonu bırakınca motor sağa çekiyor bunun şase ile mi alakası var yoksa gidonu değiştirsem düzelir mi anlayamadım.
  3. O

150NK yan demir masrafı

Soldaki işaretli yerin masrafı 150 TL onu saymıyorum fakat ortadaki demir kırılmış sanırım onun parçasını internette bulamadım motor 29.000KM'de 11.000 TL'de ilanda fakat pazarlıkla 10.600 civarına alıcam arkadaşlar. İşaretli alanın parçası ne kadar tutar ve ayriyetten bu fiyata alınır mı ?
  4. O

10.500 TL'ye 150NK almak

11.000 TL fiyatı var pazarlık ile 10.500-600 civarına hallettik. Zone 150 motorumu sattım 7.400 TL'ye dün ve üstüne koyup yarın alıcam ben de isterim 250 CC motor almak ama pandemiden sonra piyasa uçtu biliyorsunuz. Sizce alınır mı ?
  5. O

Zone 150 ile Black Cat Takası Mantıklı Mı ?

Cross motor merakım vardı almak istiyordum ve şansa bir arkadaş yazdı ikimizin de fiyatları aynıydı kafa kafaya takas yapar mısın dedi. Sizce yapmalı mıyım abiler kardeşler? Şehiriçi kullanıcam genellikle. Son hız nedir diye sordum ibre 85'i geçmedi yokuş aşağı dedi normal midir ? 85 son hız ise...
  6. O

Zealsun 250R hakkında düşünceleriniz

yorumlarınızı bekliyorum abiler kardeşler.
  7. O

Yuki spitzer alınır mı?

Marka ve modelin kötü olduğunu biliyorum fakat bulunduğum ilçede 7.000 TL ye ilan gördüm ve az önce buradaki yuki spitzer bilgi paylaşım konusuna baktım çoğu kişi memnun ve hangi marka model olursa olsun iyi bakarsan üzmez diyor. Sizin yorumlarınız nedir? Gönül ister ki elimizde yüksek meblağ...
  8. O

11.000 TL ye kadar motor önerisi

150 zone motoruna 7.500 TL ye 4 alıcı var üstüne en fazla 11.000 e kadar çıkabilirim. 9.500 TL ye 150nk var çok istiyorum o motoru 1 yıldır içimde ukte kaldı. Ayrıca ns200, ns160 ve cbr 125r da önerebilirsiniz malum siteden. Daha başka önerilere de açığım
  9. O

İlandaki Megelli 250R Alınır mı ?

Yorumlarınızı bekliyorum dostlar. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-megelli-uygun-fiyatli-super-sport-megelli-250r-849020253/detay
  10. O

2005-2009 model cbr lar alınır mı

Şuan mondial zone 150 motorum var 7500 TL ye alıcılar var üste en fazla 10.000 TL civarı çıkabilirim sizce alınır mı? Racing takıntım yok fakat naked alırsam da görünüşü güzel olsun istiyorum varsa başka önerileriniz bekliyorum arkadaşlar.
  11. O

Zone 150 Maksimum 105 Yapıyor

Gruba sorduğumda bazıları normal diyor bazıları hiç de normal değil diyor arkadaşlar. Tapagaz köklesem de 105i geçmiyor sorun mu var sizce yoksa 150 lik için normal mi ? Eğer normal değilse ne gibi bakımlarının yapılması lazım ? Vites 4 100 e kadar çıkıyor vites 5 ben olmasam da olur der gibi.
  12. O

Siyah Motora Hangi Renk Jant Gider ?

Merhaba arkadaşlar siyah Zone 150 motorum var. Biraz daha sportif görünmesi için jantları boyatmak istiyorum da siyah renge hangi renkler gider ? Turuncu repsol cbr rengi güzel durur mu ? Bir de iki tane renk atıyorum sizce güzel mi yoksa kekoca mı duruyor yorumlarsanız sevinirim.
  13. O

İlk Defa uzun Yol Yapıcam Korkuyorum

uzun yol da denmez aslında 160km bu sabah 9*10 gibi yapıcam ama korkuyorum. sabit 70-90 arası gitsem bir problem olur mu ve kaç km de bir motoru dinlendireyim şişme muhabbeti falan varmış çok gidersen motorlar şişme yapıyor falan diyenleri gördüm.
  14. O

3 Ay Kullanılmamış Motorun Aküsü Biter Mi ?

Virüsten dolayı motorumu okulda bırakıp geldim 3 aydır orada duruyor. Yarın gidip getireyim diyorum 160 km yol yapıcam ama gidince akü bitmiş olursa alamadan geri gelirim :D 3 ayda akü biter mi sizce? Bu arada hatırladığım kadarıyla ayak marşını bir kez deneyim demiştim ama çalışmıyordu sanırım.
  15. O

Ödenmemiş MTV çevirmede takılır mı

Arkadaşlar ben bu vergiyi bilmiyordum motoru alalı 7 ay oldu toplam 130 TL gibi 2 tane mtv borcu gelmiş bunları ödemeden uzun yola çıksam çevirmede motoru bağlarlar mı ona göre ödeme planı yapacağım. Düzenleme : Arkadaşlar Vadesi geçmiş borçlar kısmında 68 TL MTV 118 TL'de arkamdaki yolcu...
  16. O

Sigorta Yanlış Modele Yapılmış

Arkadaşlar Zones 150 motorum var fakat bugün sigorta yaptırdığımda tam modelini bulamadı baktım kağıda yeni farkettim model olarak 125 MG Deluxe motoru yazıyor bu çevirmede falan sıkıntı çıkartır mı ?
  17. O

Dubleks Lastik Her Gün İniyor

Zone 150 motorumun ön lastiği her gün sıfıra iniyor arkadaşlar. Yarık falan yok ama şöyle bir şey var. Jant ile lastik arasında bir yerden havayı veriyor basınca. O yeri avucumla kapatınca havayı alıyor bir daha vermiyor. Aradan 2 saat falan geçince yavaş yavaş inip tekrar sıfırlanıyor. Sizce...
  18. O

Zone 150 Fiorino bagajına sığar mı ?

Zamanında bir arkadaşl araba ve motorun boyutlarını ve sığıp sığmayacağını söylemiş. Sizce arka koltukları iptal edersem sığar mı ?
  19. O

Zone 150 Şambrel Önerisi

Arkadaşlar ön lastiğimin şambrelinden hava atıyor sanırım patladı. İnternette de şambrel boyutları hakkında pek bilgi bulamadım. Yardımcı olur musunuz
  20. O

Goodyear motor lastiği tamiri yapıyor mu ?

Evime az yakınımda Goodyear var. Yarıyıl tatilinden döndüğümde motorumun ön lastiği tamamen inmiş şişirmeme rağmen tekrar indi. Lastikçiye götürmek gerekiyor ama goodyear yardımcı olur mu emin olamadım. Goodyear motor lastiğine bakıyor mu ?

Yeni mesajlar