Arama sonuçlarınız

1. P

KTM Duke 390 Yağ seviyesi hakkında

Merhaba dostlar, ben 16.000'deyken motoruma Motul V300 15W50 koymuştum. Denemek amaçlı almıştım bu yağı. Fakat 18.000km oldu yağ seviyesini ölçemiyorum göstergeden. Motoru %50 ısıttım bekledim soğutmaya fakat yağ seviyesi low'a gelmiş. Daha ne kadar beklemem gerekiyor? (Motoru sallayınca...
  2. P

YDS DIABLO 11.0 GTX alacağım fakat?

Merhaba dostlar, YDS DIABLO 11.0 GTX alacağım fakat? ayağım taraklı olduğu için korkuyorum bu modelleri almaya. Normalde 42 giyiyorum ama giydiğim ayakkabı zamanla yana doğru açılıyor. TCX -Xwave aldım fakat bu ayakkabının 43 modeli oldu bana, ama hiç beğenmedim bodu, yana doğru yakında...
  3. P

Venom montlar nasıl? İyi midir?

Venom montlar nasıl? Touring için bir mont alacağım fakat bu venom türk yerli üretim bir montmuş. Sağlamlığı konusunda emin olamadım. Önerisi olan var mı?
  4. P

Karbon fiber kaplama, Boyama vs. Hakkında?

Arkadaşlar motorun plastik aksamları gün geçtikçe canlılığını kaybediyor bende hep canlı kalsın diye motulun parlatıcılarını kullanıyorum artık bıktım. Plastik kısımları karbon fiber kaplama yaptırsam iyi gözükeceğini düşünüyorum fakat, satış değerini vs. düşürür mü? Yada kaplama değilde...
  5. P

Çamurluğun Kendi Kendine Kırılması

Merhabalar, Sabah motorumu sileyim diyordum, çamurluğun üzerindeki çamurları bezle tam alacakken dokunur dokunmaz çamurluk ve zincir plastik koruması çatladı. (Havalar soğuktu) Bundan olabilir mi? Sıcakta bırakılan motorda böyle olur mu plastik parçalar ? Bu şekilde kırıl sizce normal mıdır...
  6. P

TCX X-Wave botu sizce nasıl? Kullanan var mı?

TCX X-Wave şehir-içi için hoşuma gitti. TCX X-Wave bot alınır mı, tavsiye edermisiniz? ---------- Mesajlar birleştirildi - 15:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:33 ---------- Yok mu hiç fikri olan?
  7. P

Yüksek Süratlerde Yaşanan Kask Problemleri

Merhabalar, Marushin 999 RS kullanıyorum. Motorumla 160km hızlara çıktığımda rüzgar kaskımı öyle bir sallıyor ki bağlamamış olsam neredeyse uçup gidecek. (Bazen çenem çıkıyor) Kask bol değil, Kafam daha da sıkışsın diye çift bandana kullanıyorum. Ona rağmen böyle problem yaşıyorum. Acaba...
  8. P

KTM Duke 390 için lastik seçimi?

Arkadaşlar merhaba, Yeni lastik alacağım Pirelli Corsa 3 mantıklı olur mu buna? Yada Pirelli Corsa 2 mi almak mantıklı olur? Corsa 2 nin ıslak zeminde çok kaydığı vs. söylenmiş hep. Emin olamadım.
  9. P

Xiaomi Yi 2 4K / Xiaomi Yi 2 4K + mı ?

Selam Arkadaşlar Belirttiğim kameralarda mikrofon yeri olmasına gerek yok ama bu kameralardan iki tane alıp motorun önüne ve arkasında takacağım. Viraja vs. girerken çekeceğim yada dağ yollarında giderken yolları çekmek istiyorum. Bu kameralar uygun olur mu sizce ? Mantıklı mı? Go-Pro almak...
  10. P

Motorun dengesizleşmesi

Merhaba arkadaşlar, son 5000km'dir, motorum da tuhaf bir şeyler var. Misal dümdüz yolda giderken, beyaz yol çizgilerine temas edince lastik hemen 8 yapar gibi çok kısa bir süre içerisinde yalpalamaya başlıyor. Buna bir çukur da dahil, her şey dahil. Sanki tekerleklerin rulmanları bozulmuşta...
  11. P

Fc-moto.de Sitesi Üzerinden Kıyafet alışverişi Yapmak

Arkadaşlar merhabalar, Bu site üzerinden motorsiklet ceketi alacağım fakat emin olamıyorum beden konusunda. Bende nitro'nun 56 beden motorsiklet ceketi var. Onun bedeniyle beraber bir dainese mont almak istiyorum ama ben kilolu olduğum için denk gelmezse uğraştırır beni diye endişeleniyorum. Bu...
  12. P

DJI Osmo Action vs Go Pro Hero 7 Black Karşılaştırmaları ve Önerileriniz Nedir?

Arkadaşlar iki kamera arasında kaldım. Motorsiklette kullanacağım. Fakat ilk defa bir aksiyon kamerası aldığım için +/- bilmiyorum. Alıncada pişman olmak istemiyorum açıkçası. Çoğu yerde DJI'nin ürünün iyi diyorlar ama görüntülerde gecikme vs. olduğu problemler varmış çözemedim...
  13. P

Gece Görüş hakkında ve vizörün buğu yapması hakkında

Arkadaşlar merhaba, Marushin 999rs kask almıştım 8-9 ay önce bu şeffaf vizör görüş alanımı kısıtlıyor gibi. Gözlük kullanıyorum ama vizör git gide etrafı boğuk göstermeye başladı. Bu beni aşırı rahatsız etmeye başladı. İlk defa kışın kullanacağım ama geçenlerde yolda giderken bir buğu yaptı...
  14. P

Arabayı Ödünç Verme Konusunda Herkese Ders Olabilecek Bir Hikaye

https://seyler.eksisozluk.com/arabayi-odunc-verme-konusunda-herkese-ders-olabilecek-bir-hikaye'dan alıntıdır. arabamda çekiş düşüklüğü yaşadığım için sanayide her zaman bakımını yaptırdığım ustama götürdüm. motoru inceledikten sonra subap ayarı yapılması gerektiğini, o gün elinde yetişmesi...
  15. P

Motorsiklet için Enjektör Temizleyici Önerisi ?

Merhaba arkadaşlar, 17.000km'deki motor için, enjektör temizleyici kullanmak mantıklı mı? Aşağıdaki ürün motorsiklette kullanılabilir mi? Birde bunlar direk yakıtla mı karıştırılıyor? Motor : KTM Duke 390...
  16. P

Benzin istasyonlarındaki yakıtların farketmesi normal mi?

Önceden Petrol Ofisinden kullanıyordum. Yakıt tüketimi 4.0-4.2lt seviyesindeydi. Sonra Shell puan veriyor diye Shell'den yakıt almaya başladım, sonra yavaş yavaş gözle görülmeyecek şekilde yakıt tüketiminde artış oldu. 5.6lt bazen 6.2lt gördüğüm oldu. Sonra ben bakımları yaptığım zaman...
  17. P

Ktm Duke 390 2017 Yakıt Tüketimi Hakkında

Arkadaşlar merhabalar, Motoru 10.000' kmde aldığımda 15.000km'ye kadar hep uzun yolda 3.4lt şehir içinde 4.0'ı geçmedi hiçbir zaman. (Şuanda 5.4lt şehir içi, şehir dışı 4.2 yakıyor.) Fakat, 15.000km'den beri yakıt tüketimini düşüremedim. Yağ, yağ filtresi, hava filtresi, buji(ngk), Herşeyi...

Yeni mesajlar