Arama sonuçlarınız

1. Sinanakkoyun0

Antalya’da korkutan kaza: Polisler yola savruldu

ya 1 hafta oldu ya da 10 gün, emin değilim. ben ara caddede ilerlerken caddeye bağlanan yunusun teker yaptığını gördüm, Belki ani gaz açtı istemeden oldu bilmiyorum ama o an çok şaşırmıştım, Şansıma kameramın şarjı bittiydi, kayda alabilseydim muhtemelen tekrar tekrar izlerdim
  2. Sinanakkoyun0

450 sr alınırmı

Fırsattan istifade ben de katılayım o zaman. Sonraki motor olarak ben de 450SR veya voge 525RR düşünüyorum, 450sr tabi daha ucuz. Sosyal medyada şurda burda hep soğutucu mevzusunu duyuyorum ama çevremde kullananlardan herhangi bir şikayet duymadım. Test sürüşü falan da yaptım gayet keyifli...
  3. Sinanakkoyun0

Türkiye'nin En Ünlü Motovlogcu Videolarını Sildi !!!

Severek izlediğim birisiydi, sahip olduğum motorları almadan önce izleyip fikir sahibi olmuştum ben de herkes gibi. Hatta incelemesi için motor bile vermiştik. Bence gayet efendi ve kibar bi adam magandalarla karıştırılmaması lazım. Umarım videolar için bi çözüm bulunur da devam eder.
  4. Sinanakkoyun0

Kamera Önerisi

Eğer yukarıda bahsedilenler gibi akşamları kaliteyle alakalı problemin yoksa güvenlik için de olsa işini görür ama biraz da kalite isterim dersen djı osmo action 4 önerebilirim. Şahsen ben yaklaşık 1 senedir kullanıyorum gece çekimi de gündüz çekimi de beni tatmin ediyor. Fiyat olarak ta...
  5. Sinanakkoyun0

R25vs450SR

Şubelerini araştıtıp bakmam lazım, istanbul veya çevrede hangi şube test sürüşü veriyosa gidilir
  6. Sinanakkoyun0

R25vs450SR

En merak ettiğim konu gelmiş... Sonraki motorum için R25-450Sr-525RR arasında kaldım. Hemen gidip almayacağım ama araştırmakta hoşuma gitmiyo değil. fiyat olarak 450Sr daha cazip. Oktay motorda test sürüşü yaptıktan sonra vuruldum zaten motora. R25 falan da kullandım sr hala bana cazip geliyo...
  7. Sinanakkoyun0

İnsanların kullandığı motosikletlerin motor hacmine göre yargılanması

Sen yinede direkt geçme hayabusaya :D bizim bi arkadaş R25 ten hayabusaya geçti, aldığı gün hastanelik oldu
  8. Sinanakkoyun0

SOĞUK RÜZGARDAN Dizlerinizi nasıl koruyorsunuz?

İçlik + dizlik yapıyorum ben, Dizliği takmadığım zaman rüzgarı çok alıyorum, dizlik hem güvenlik hem de rüzgar konusunda etkili olabiliyor.
  9. Sinanakkoyun0

Kamera önerisi

Bütçeyi az daha arttırabilirseniz osmo action 4 e bakabilirsiniz. Kalitesinden ben memnunum
  10. Sinanakkoyun0

Motosikletler Çukurlara ne kadar dayanıklıdır?

Caddebostanda taksi ani fren yapınca ben de yapmıştım, o esnada çukura da düştüm tabi, motor bi sekti çukurun üstünde takır tukur etti. İlk fırsatta servise uğradım anlattım durumu, takozlar yerinden oynamıştır abi bakıma geldiğinde hallederiz bişey olmaz dediler. Galiba dayanıklılar yani emin...
  11. Sinanakkoyun0

İlk motor için R25 mi Pulsar RS200 UG mi

250CC ye göre 135km hız az değil mi ?
  12. Sinanakkoyun0

A2 sınıfına uygun motor önerisi

Bikaç ay önce 250rr ı 2. el aldım, bikaç bin km yaptım ilerleyen zamanlarda da 10k bakımına götüreceğim. Bu zamana kadar herhangi bişey yaşamadım. Sadece aküm bitti onu da hallettim. Performans olarak gayet tatmin ediyor. Yukarıda eserasking'in yazdıklarına katılıyorum tcs bazen hayat...
  13. Sinanakkoyun0

İlk Motorum Ne Olmalı

Çin malına vermek mantıklı mı demişsiniz ama diğerleri de hint neticede, onlara da aynı şekilde olmalı bence.:D Voge nin bende 250 lik motoru var şahsen ben memnunum, 125 ile çok bi kalite farkı olacağını düşünmüyorum. İlk motor olarak mümkünse ABS li modelleri tercih edin, ben drift L ile...
  14. Sinanakkoyun0

Bedava verseler asla binmem dediğiniz motorlar?

Abi öyle diyosunuz da o parayı gidip r25 de veresim gelmiyo ahsahsahsha. ya voge 525 ya da 450 sr düşünmüştüm sonraki motorumu
  15. Sinanakkoyun0

cf yi falan övmek ya da diğer markaları karalamak gibi olmasın ama aynı problem japonda da var bence. Birkaç ay önce arkadaşım r25 ile kaza yaptı, sinyalini falan değiştirmemiz lazımdı kaç tane servisle görüştüysek yok çekti. Sipariş veririz en erken 1.5 - 2 aya gelir falan denildi. :D
  16. Sinanakkoyun0

yok hocam ben de genelleme yapıyorum, yağ soğutucu ( çilekli milkshake ) mevzusunu duydum ama çevremde yaşayana hiç denk gelmedim. Hiç biri de magandalar gibi teker falan tipler değil, o yüzden bu tarz mevzuların biraz da kullanıcı kaynaklı olduğunu düşünüyorum 1771924043 şuanki motorumu...
  17. Sinanakkoyun0

hepsinde patlayacak diye bişey yok, bence biraz kullanıcı kaynaklı :)
  18. Sinanakkoyun0

niye öyle diyosunuz ki cf hakkında, cumartesi ataşehir oktay motorda test sürüşü vardı. 450sr ı bi deniyim dedim. Çok ta hoşuma gitti açıkçası. Millet niye bu kadar karalıyo bu markayı
  19. Sinanakkoyun0

Bir garip çevirme

arkada o kadar polis dururken bunları bekçinin yapması bana da garip geldi
  20. Sinanakkoyun0

Bir garip çevirme

Geçenlerde beni de çevirdiler, bekçi yunus trafik hepsi bir aradaydı, bekçi geldi kaskı çıkarttırdı, üstümü aradı, çantama baktı, he motoru stop ettirip motordan da indirdi tabi. bunları nazik dille ifade etti paşa paşa anlaştık, en sonunda bi trafikçi de kimlik sorgusu yaptı bitirdi. Garip bi...

Yeni mesajlar